Stiri

Protejeaza-te de hoti si verifica corectitudinea bonei tale cu ajutorul sistemelor de supraveghere video

Este cu adevarat justificata amplasarea unui sistem de supraveghere video la domiciliu? Daca inca nu aveti un raspuns la aceasta intrebare, iata cateva argumente care v-ar putea ajuta sa luati o decizie.

Iata 3 motive pentru care fiecare locuinta ar trebui sa investeasca si sa aiba un sistem video de securitate.

1.Siguranta locuintei

Primul motiv pentru care trebuie sa instalati un sistem de securitate video la domiciliu este siguranta familiei si a proprietatii.

La aproape fiecare ora are loc o spargere de locuinta, iar in ultimul timp, hotii actioneaza asupra caselor ale caror proprietari sunt plecati in vacanta.

Instalarea unui sistem de securitate video la domiciliu inseamna protejarea locuintei si a obiectelor de valoare si pastrarea familiei dvs. in siguranta impotriva eventualelor spargeri ale hotilor.

Statisticile internationale arata ca 1 din 3 case fara sistem de securitate va cadea victima unei efractii, in comparatie cu 1 din 250 de case care au un sistem de securitate.

Cu ajutorul camerelor de luat vederi nu doar ca veti descuraja hotii, dar in cazul in care acestia se vor incumeta totusi sa intre in locuinta in lipsa dvs., veti avea suficiente probe pentru ca autoritatile sa depisteze infractorii si sa va recupereze bunurile.

  1. Protectie impotriva incendiilor

In timp ce majoritatea oamenilor se gandesc la sisteme de securitate video la domiciliu ca la o solutie de a-si proteja locuintele impotriva spargerilor, multi oameni nu-si dau seama ca aceste sisteme pot proteja, de asemenea, casele de incendii.

Un sistem profesionist de securitate poate fi prevazut cu sistem de avertizare la fum, precum si de avertizare in legatura cu aparitia unor surse de caldura. Detectoarele de caldura pot fi adaugate si la un sistem de securitate la domiciliu. Acesti detectori pot determina daca un incendiu este gata sa se produca in zona casei, acordand o atentie deosebita chiar si celor mai mici modificari ale temperaturii.

3.Monitorizare de la distanta cu camere de supraveghere interioara si exterioara

Cand calatoriti, va puteti face griji in legatura cu locuinta dvs. Un sistem de securitate si supraveghere la domiciliu ofera proprietarilor posibilitatea de a-si monitoriza casele indiferent unde acestia s-ar afla. Acest lucru va poate oferi un sentiment de liniste, deoarece va veti putea verifica casa oriunde ati fi in lume.

In plus, un astfel de sistem care permite monitorizarea video de la distanta este deosebit de util parintilor. Daca va lasati copiii singuri acasa in timp ce va aflati la munca, puteti verifica pe telefonul mobil sau pe desktop daca cei mici sunt ok. Un alt avantaj oferit camera de supraveghere video vine in sprijinul parintilor care au apelat la serviciile unei bone. Monitorizarea video de la distanta va va asigura ca bona nu va agreseaza copii si ca isi indeplineste sarcinile pentru care a fost angajata.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top