Stiri

Inca sunt solutii de dating pentru oamenii singuri

A fost o perioada, destul de indelungata cand in Romania site-urile de matrimoniale functionau foarte bine dar de cand a aparut moda Facebook-ului acestea au cam disparut. Din cauza faptului ca din ce in ce mai multi oameni nu reusesc sa isi gaseasca jumatatea, pe piata au mai aparut diverse site-uri de matrimoniale si sunt destul de mult folosite de catre oameni de toate categoriile sociale.

Cu ceva timp in urma chiar si Mark Zuckerberg, proprietarul celei mai mari retele de socializare din lume, a anuntat acum ceva timp ca va lansa un serviciu de matrimoniale pentru platforma de socializare online Facebook. “Sunt cel putin 200 de milioane de oameni pe Facebook ce au ca status al relatiei singur si multi altii care nu au specificat daca sunt singuri sau nu”, a explicat Zuckerberg cum i-a venit ideea.

Milioane de romani isi cauta dragostea pe internet si alimenteaza, astfel, direct sau indirect, conturile celor care detin pagini de dating, dar si pe cele ale retelelor de socializare. Daca o sa cautati pe internet matrimoniale bucuresti puteti vedea ca sunt multe servicii de dating dincolo de actualele retele de socializare si asta pentru ca romanii inca nu reusesc sa=si gaseasca un partener stabil.

Multe servicii de dating ofera diverse beneficii pentru a se diferentia de actualele retele de socializare. Le cer membrilor dovezi ca sunt persoanele din poze si se evita cat se poate de mult conturile fictive, ba chiar aceste conturi sunt verificate manual de operatori.

In alte tari, serviciile de matrimoniale se platesc. Fiecare membru plateste o taxa lunara si daca doreste sa fie printre primii in rezultatele cautarilor sunt nevoiti sa plateasca diverse sume de bani sub forma de abonament lunar. Mai exista si site-uri ce ofera servicii de placeri trupesti dar acestea sunt diferite fata de cele de matrimoniale prin modul de completare a profilului de membru.

Site-urile de acest profil pun la dispozitia clientilor o serie impresionanta de criterii de selectie, printre care veniturile, studiile, casta de care apartin si chiar si religia membrilor in anumite situatii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top