Stiri

Sfaturi pentru depozitarea hainelor de sezon ce nu le mai purtati

Atunci cand locuiesti intr-un spatiu mic sau crezi ca ai prea multe haine si iti este greu sa renunti la ele ar fi bine sa te gandesti la sacii de vidat, folosirea lor iti vor fi de folos atunci cand te gandesti la depozitare.

Folosirea lor este extrem de simpla, dupa ce ati umplut sacul, sigilati deschiderea principala si folositi un aspirator pentru a indeparta tot aerul din sac, astfel se comprima continutul. Acest lucru reduce dimensiunea articolelor dumneavoastra pentru o stocare mai usoara.

Folosirea acestei metode de economisire a spatiului reduce cantitatea de spatiu pe care obiectele ar ocupa-o cu pana la 15% din dimensiunea initiala. Odata impachetati corect, sacii de vidare protejeaza hainele depozitate pe termen lung.

Oricant de tentant ar fi sa nu umpleti acei saci de vidat desi pare tentant, depasirea capacitatii sacilor poate slabi sigiliul si poate provoca o explozie ulterioara, de obicei exista instructiuni pe saci si va indica linia de umplere pentru atunci cand ambalati articolele vestimentare.

Dupa ambalarea corecta, concentrati-va asupra depozitarii acestora intr-un spatiu sigur. Gasiti spatii sigure pentru acesti saci vidat haine, unde miscarea altor elemente din apropiere nu risca sa ii perforeze.

Rafturile superioare ale dulapului dumneavoastra ofera un spatiu bun de depozitare; de asemenea, spatele dulapurilor unde nu exista obiecte ascutite sau grele. S-ar putea sa va ganditi sa puneti mai multi saci vidat haine intr-un cos de plastic inchis. In timp ce acest lucru necesita mai mult spatiu, sacii raman in siguranta pe termen lung. Acest moda de depozitare este foarte bun chiar si atunci cand se schimba anotimpul. Hainele de iarna fiind mari ocupa mult spatiu iar vidarea acestora in pungile speciale pot economisi spatiu destul de considerabil.

Fabricati din material plastic rezistent, acestia va protejeaza lucrurile, care raman la fel, deoarece la deschidere isi revin. Nu aveti nevoie decat de un aspirator pentru a scoate aerul. Intr-un sac cu vacuum puteti depozita perne, lenjerie de pat, paturi sau haine, cu ajutorul unui aspirator care se ataseaza usor la valva sacului.

Sfaturi rapide pentru o depozitare corecta:

– Uscati complet toate articolele inainte de depozitare. Asigurati-va ca interiorul sacului nu a fost lasat sa se umezeasca nici macar un pic;
– Nu supraaglomerati si nu fortati obiectele. Utilizati mai multi saci vidat haine;
– Nu scoateti si nu incercati sa fortati supapa deschisa. Scoateti capacul si reumpleti-l prin deschiderea fermoarului sau a mecanismului folosit;
– Nu utilizati pentru a stoca alimentele, numai imbracaminte, lenjerie de pat sau alte textile;
– Tineti cont de caldura, flacari, obiecte ascutite atunci cand alegeti locul de depozitare;
– Nu utilizati pentru depozitare piele de nici un fel sau alte materiale care s-ar deteriora prin comprimare.

Voi ce metode de depozitare a hainelor ce nu le mai purtati folositi?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top