Diverse

Inchirieri masini Otopeni te scapa de dezamagiri.

Mykonos, Car Rental, Chauffer Services, VIP transfers, Rent a Car

Lucrez in Anglia de 5 ani si dorul de acasa ma incearca mereu, dar vin in fiecare vara sa imi petrec concediul alaturi de cei dragi. De fiecare data cand ma intorc am multe bagaje si grele toate. Imi iau si haine de schimb si obiecte favorite la care tin si mai ales aduc cadouri pentru toata lumea.
Am familie mare si prieteni multi si imi place cand ma suna sa imi spuna ce anume sa le aduc de aici. Ca in fiecare an, planific totul din timp. Imi place sa stiu cine poate sa vina sa ma ia de la aeroport si la ce ora, sa rezerv hotelul unde imi voi petrece concediul cu cei dragi.
Ma intai sun la fratele meu.

-Vin in tara, fratioare, nu poti tu sa vii sa ma iei pe data de…la ora…?
-Of, daca spuneai mai din timp, veneam cu placere! Stii ca am mai venit de cate ori m-ai rugat, dar nu sunt in tara. Tocmai atunci suntem in Grecia.
Tai de pe lista o posibilitate de a ajunge de la aeroport acasa si de a pleca in concediu pana la hotel. Da, are dreptate ca m-a servit de multe ori. Ma ducea acasa de la aeroport, apoi la hotelul unde aveam rezervare si venea sa ma ia la sfarsitul vacantei. Are si el dreptul sa se duca in vacanta cum fac si eu cu familia.

A urmat cel mai bun prieten.
-Mi-am vandut masina si inca nu am gasit una care sa imi convina. Dar ia legatura cu firma de inchirieri masini Otopeni caci eu asa fac de cand nu mai am masina. Am fost in Turcia si nu a putut nimeni sa vina sa ma ia de la aeroport, dar am aflat de aceasta firma serioasa si am inchiriat masina pentru 2 saptamani, sa mergem si la mare cu ea.
Suna linistitor. In sfarsit dezamagirile disparusera si am intrat pe site-ul lor, dupa ce am aflat toate detaliile de la amicul meu. Ce m-a determinat sa ii aleg?

1. Prietenul meu fusese foarte multumit si il stiu cat de pretentios este cu masinile si cu transportul. Nu suporta transportul in comun si nu accepta sa conduca sau sa se urce in orice masina. Ii plac masinile curate si care merg ceas.
2. Puteam sa aleg de pe site-ul lor, dupa cum imi spusese cel care imi recomandase firma o masina de lux sau una spatioasa si puternica de teren. Imi doream una de teren si mare, sa incapem intreaga familie in ea si sa pot merge fara grija cu ea peste tot.

3. Ideea cu kilometri nelimitati imi convenea de minune. Nu ii puteam cere fratelui sau prietenului care ma ducea, fiindca ii rugasem, sa ma plimbe atat de mult prin tara. De pilda anul acesta vizitam Maramuresul, dar inainte de a ajunge la hotel, doresc sa stam in Cluj doua-trei zile, fiindca ador acest oras. Nu as fi putut sa ii cer amicului sa se abata de la drumul drept si sa stea cu noi in Cluj cateva zile, fiindca are si el programul sau. Nu pot sa i-l impun pe al meu.

Inchiriind o masina buna de la ei, imi indeplineam visul si aveam mobilitatea asigurata. Este atat de bine sa ai masina!
Vrei sa te duci la piata si sa cumperi mai multe? Te duci fara grija ca trebuie sa suni un taxi, iar soferul iti face galagie ca ii faci murdar in masina cu bagajele! Ai nevoie sa schimbi niste bani si sunt 10 kilometri pana la prima banca? Te urci in masina si in 10 minute ai ajuns!

Cu masina de inchiriat poti opri unde vrei de cate ori vrei si te simti ca si cum ar fi masina personala, ba mult mai bine de atat, fiindca nu ai grija ei si a asigurarilor sau a reparatiilor. In cazul in care ti se defecteaza ceva pe drum, beneficiezi de asistenta tehnica.

4. Tarifele sunt oneste raportate la aspectul si starea tehnica a masinilor si la promptitudinea livrarii.
Asa am ajuns sa rezerv o masina de la ei si toate frustrarile au disparut pe loc. Acum, mi-am castigat mai multi prieteni si de cate ori voi reveni in tara numai de la ei voi inchiria masina.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top