Diverse

Inchirieri utilaje si echipamente de constructii pentru respectarea termenelor

Exista certitudinea ca in tara acesta se va construi mereu. Schimbarea la fata a oraselor se face in contratimp. Exista cladiri vechi, pline de fisuri, cu risc de prabusire la seisme sau intemperii, iar daca nu sunt considerate monumete istorice, se impune daramarea lor.
In ele salasuiesc paraziti si microbi, multe nu sunt deconectate nici de la electricitate, de aceea trebuie sa se intervina cu mana de fier si urgent.
In locul lor apar alte constructii, fiindca nevoia de imobile este in crestere. Cartierele noastre au nevoie de scoli, de spitale sau de cabinet stomatologice, de magazine.

Vara este anotimpul prielnic constructiilor, de aceea totul trebuie facut cu rapiditate ca pana apare vremea cea rea constructia sa fie terminata, sa poata fi data in folosinta.
Echipele de zidari au experienta, lucreaza in echipa, iar operatiunile se succed intr-un ritm ametitor sa se respecre termenele de dare in folosinta. Ce se intampla, daca nu sunt finalizate la timp?

Cel care a semnat contractul cu beneficiarul plateste daune pentru intarzieri, care nu sunt deloc de neglijat si este foarte posibil sa nu mai primeasca alte lucrari. Calitatea si seriozitatea sunt doua calitati ale firmelor de constructii dorite de dezvoltatori.
Dar cum ar putea sa urgenteze seful de santieri lucrarile, cand are de daramat constructia dezafectata, de nivelat terenul ca sa fie pregatit pentru fundatie, operatiuni care nu se pot face numai cu efortul oamenilor, ci se impune prezenta masinilor?

Inchirieri utilaje si echipamente de constructii este solutia viabila, mai ales ca nu este nici scumpa si nu obliga firma la nimic. Dupa folosirea buldoexcavator Terrex, a camioanelor puternice, care se pot deplasa pe terenuri imposibile si a utilajelor de mica mecanizare, acestea sunt returnate, iar lucrarea avanseaza.

Este destul ca firma de constructii trebuie sa asigure conditii optime de lucru santieristilor. Achizitionarea de utilaje si masini ar reprezenta cheltuieli in plus si de altfel santierul se muta dintr-un loc in altul si ar trebui si un loc de depozitare al acestora sau un garaj. Principiul inchirierii este cel mai avantajos.

Retutilaje.ro are in stoc numai utilaje si camioane originale, care actioneaza pe santierele din lumea intreaga.
Lista utilajelor de mica mecanizare este lunga si ea. Managerii de santier por inchiria: unelte electrice, unelte de demolare, spargere, utilaje de compactare si vibrare beton, generatoare curent, turnuri lumina si unelte instalatori.

Firma care are nevoie de utilaje si masini le obtine simplu, urmand acesti pasi:

-viziteaza site-ul oficial al firmei prezentate mai sus. Cunoscatorii sunt intotdeauna incantati de diversitatea produselor si de calitatea lor. Gaseste aici produse utile si indispensabile unui santier. Ma gandesc cat de util este turnul de lumini, in conditiile in care santierul este intr-un loc mai izolat si nu poate fi electrificat in timpul lucrarilor provizoriu.

-noteaza toate masinile si utilajele necesare. Un sef de santier stie exact ce lipseste ca lucrarea sa fie finalizata la timp.

-completeaza atent formularul de la rubrica pusa la dispozitia vizitatorului:”Cere oferta” sau “Cere informatii” si asteapta sa fie contactat.

Mai departe totul decurge repede si bine de ambele parti. Produsele aflate-n stoc la vanzare sunt de o calitate exceptionala si merita investitia, in cazul in care detinatorul firmei si-o permite si are si garaje special amenajate, unde sa tina masinile si utilajele, sa nu se defecteze.

Sa le cumperi si sa le lasi in ploaie si in zapada ar insemna sa arunci o suma importanta de bani.

Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca in afara vanzarii si inchirierii de produse aduse din Franta si Germania, firma prezentata mai sus dispune si de piese pentru masini-utilaje si la cerere trimite service-ul mobil la fata locului, sa faca reparatiile necesare.

Tehnicienii sunt capabili sa modifice utilaje depasite din punct de vedere tehnic, pentru care nu mai se gasesc piese, sa devina din nou functionale.
Orice firma sau societate de constructie care doreste sa nu aiba intarzieri si penalizari, ar trebui sa faca un parteneriat pe termen lung cu acest furnizor, sa aiba masinile si utilajele asigurate, plus interventiile tehnice care se impun.

Retutilaje.ro este cunoscuta in toata tara, iar datorita activitatii acestei firme se inalta cladiri mandre in orasele noastre.
In concluzie, sefii de santier sa ia in calcul oferta serioasa a firmei si sa inchirieze toate utilajele necesare ca intarzierele si penalizarile generate de nerespectarea termenelor de dare in folosinta sa dispara.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top