Stiri

Îndepărtare tatuaj – tehnici cosmetice inovatoare la Cluj-Napoca

Zi de zi de ne confruntăm cu probleme, mai mari sau mai mici, depinde de om, depinde de la caz la caz. Poate o dată cu trecerea anilor ne-am schimbat și regretăm anumite decizii. Tatuajele erau, până nu de mult, permanente. Tehnica de îndepărtare tatuaj de la clinica Derma Elite din Cluj-Napoca poate ajuta pe oricine să scape de ele, mai ales daca nu va mai plac sau va este jena de ele. Anii trec si entuziasmul nu mai este la fel uneori.

Primul Laser Pico Way din România

Tehnica de îndepărtare tatuaj este minuțioasă și cere timp, ceea ce rezulta in primul rand rabdare chiar daca multi ar vrea sa renunte la un tatuaj dar sunt delasatori pentru ca nu au rabdarea necesara. Clinica Derma Elite din Cluj-Napoca a adus pentru prima dată în România Laserul Pico Way. Această metodă nedureroasă și care nu lasă cicatrici, a devenit tot mai utilizată în ultima perioadă de timp.

Cum funcționează?
Impulsurile trimise de către laser nu se tranformă în căldură, ci în energie mecanică. Astfel cerneala se dispersează în mici particule pe piele, care este ulterior eliminată de către dermă. Această tehnică de îndepărtare a tatuajelor funcțioenează pe orice culoare și mărime de tatuaj.

Epilare definitivă
Încă o tehnică inovativă în cadrul acestei Clinici este epilarea definitivă. Laserul Alexandrite – Gentle Max Pro te scapă definitiv de părul nedorit. Fiind singurul laser de pe piață care poate oferi o durată a pulsului de 3 ms, se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Tratează bolile genetice
Poate nu ne dăm seama, însă o creștere neobișnuită a părului în anumite zone este pe bază genetică. Hipertricoza (excesul de păr la mustață, membre, spate, umeri, etc), Hirsutismul (execesul de păr în zone în care de regulă nu crește păr: față, mamelon, abdomen, etc) sau Foliculita sunt anumite probleme cu care ne confruntăm. Acum ele pot fi tratate cu ajutorul laserului pentru epilarea definitivă, Alexandrite.

În ziua de azi orice problemă de natură estetică se poate rezolva. Tehnogiile inovatoare și ustensilele din ce în ce mai performante, ne propun tratamente și soluții definitive. Desigur, ele presupun investiții pe termen lung, atât de natură fnanciară, cât și estetică.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top