Stiri

Înfrumusețează-ți sufrageria cu un șemineu superb și calitativ

Amenajarea unei case este nu este deloc ușoară, mai ales dacă nu vrei să apelezi la un designer de interior, însă rezultatul final merită toată muncă și tot timpul sacrificat. Dintre toate camerele, probabil vei fi de acord cu noi că sufrageria este cel mai greu de amenajat și decorat, mai ales dacă vei avea musafiri foarte des. Livingul trebuie gândit ca o cameră în care să îți facă ție plăcere să petreci timp de calitate, să fie pe placul membrilor familiei (dacă locuiești și cu alte persoane) și nu în ultimul rând, să îi facă și pe musafiri să se simtă foarte bine. Un living încărcat de mobilă și decorațiuni, în culori stridente, cu fotolii sau canapea inconfortabile, vor provoca o stare ciudată nu numai invitaților, dar și ție și probabil în cel mai scurt timp vei dori să reamenajezi spațiul.

Cum poți amenaja un living perfect?

În primul rând, alege doar piesele de mobilier de care ai cu adevărată nevoie. Cea mai importantă este canapeaua, așa că alege un model confortabil, unde să petreci timp citind, uitându-te la televizor sau discutând cu persoanele dragi ție. În cazul în care știi că vei avea musafiri ce vor rămâne peste noapte, alege o canapea extensibilă.

Fotoliile nu sunt obligatorii, mai ales dacă optezi pentru o canapea destul de mare. Poți alege fotolii doar dacă ai o sufragerie destul de mare și optezi pentru a amenaja un colț în care să citești sau în care să savurezi cafeaua alături de cineva drag. Astfel, alege două fotolii deosebite și o mică măsuță de cafea.

În ceea ce privește mobila de sufragerie, poți opta pentru un corp de mobilier care să ocupe mare parte dintr-un perete și care să aibă diverse spații de depozitare, spațiu pentru televizor și rafturi pentru cărți sau poți să alegi corpuri de mobilier separate.

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre șeminee. În ultima perioadă, tot mai multe persoane își doresc să integreze un șemineu în sufragerie, indiferent dacă este unul adevărat, cu lemne de foc, cu gaz sau un șemineu electric. Acestea sunt excelente pe timp de toamnă și de iarnă, deoarece oferă sufrageriei un farmec aparte. În restul anului, vor reprezenta un element decorativ deosebit, așa că nu trebuie să îți faci griji în legătură cu amplasarea acestuia.

În cazul în care îți dorești seminee de cea mai buna calitate, îți sugerăm să intri pe site-ul Ogorul.ro și să îți alegi preferatul. Acolo, vei găsi șeminee pentru toate gusturile și bugetele, care vor înfrumuseța orice sufragerie. Șemineele sunt în diverse modele, astfel că se potrivesc tuturor stilurilor de amenajare. Prețurile încep de la 760 lei și ajung chiar și până la peste 6000 lei, în funcție de modelul șemineului.

Așadar, dacă îți dorești un șemineu calitativ, care să arate foarte bine și care să aibă un preț excelent, alege cu încredere magazinul online Ogorul.ro.

Sursa foto: ogorul.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top