Stiri

Atmosfera traditionala cu un semineu pe lemne. Alegerea perfecta pentru o casa primitoare

Te gandesti mereu la zilelele friguroase de iarna, la cum sa-ti incalzesti intreaga locuinta si sa uiti de frigul de afara.

Zilele geroase de iarna pot fi o adevarata placere atunci cand casa ta este incalzita de un seminee pe lemne potrivite personalitatii tale, dar si ideal pentru decorul locuintei.

Alegerea unui semineu potrivit pentru tine si familia ta

Pentru a face alegerea cea mai buna atunci cand alegem un semineu trebuie sa ne gandim la mai multe criterii si sa tinem cont de toate dorintele noastre.

Materialul din care este confectionat semineul: pentru a sti ca nu dai gres in alegerea unui semineu, este esential sa alegi unul confectionat dintr-un material cat mai rezistent. Alege un semineu realizat din material cu o rezistenta foarte mare care ofera siguranta si o viata indelungat acestuia.

Combustibilul folosit: exista mai multe moduri de functionare a semineelor, de exemplu sunt seminee care folosesc ca sursa de combustibil lemnul, exista seminee cu gaz, seminee electrice sau seminee cu bio-etanol, iar tu trebuie sa il alegi pe cel mai potrivit pentru locuinta in care va fi instalat.

Aprinderea focului: iti poti dori sa incalzesti locuinta printr-o singura apasare de buton, cum este in cazul semineelor pe gaz, sau intotdeauna ai visat la o seara in familie, ca in filmele in care actiunea are loc intr-o cabana, undeva intr-o zona de munte cu un peisaj rece de iarna, stand in fata semineului, punand lemne pe foc si ascultand sunetule lemnelor trosnind.

Avantaje in folosirea unui semineu lemne

  • Modelul traditional al semineelor pe lemne este conceput special pentru iubitorii de obiecte cu design clasic, rustic dar si modern, potrivit oricarui stil de amenajare interioara;
  • Semineele pe lemne au avantajul ca nu depind de alimentarea cu energie electrica sau gaze naturale, ceea ce duce la costuri reduse atunci cand vrem sa incalzim o intreaga locuinta. Utilizarea unui semineu lemne exlude riscul ca locuinta sa ramana neincalzita in cazul unei pene de curent sau in cazul unor defectiuni la conductele de gaz, spre deosebire de semineele electrice sau cele pe gaz;
  • Combustibilul folosit pentru semineele pe lemne este un material natural, folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru incalzirea casei tale si este o forma de energie regenerativa, prietenoasa cu mediul inconjurator, acest tip de combustibil fiind cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor, comparativ cu cele pe gaz sau cele care utilizeaza energia electrica;
  • Un semineu pe lemne creeaza o atmosfera calda si prietenoasa, in care va puteti relaxa alaturi de persoanele dragi ascultand sunetul lemnelor trosnind;
  • Un semineu pe lemne reprezinta o sursa foarte buna de incalzire a intregii locuinte, chiar si in cele mai geroase zile de iarna, fiind o sursa de incalzire ce ofera randament si in spatiile de mari dimensiuni.

Ajutorul tau de nadejde in alegerea unui semineu lemne

Echipa seminee-expert.ro, cu o experianta relevanta in domeniul sistemelor de incalzire de mai bine de un deceniu, iti ofera ajutorul in alegerea potrivita a semineului din punct de vedere tehnic, dar si din punct de vedere estetic. Echipa Seminee Expert se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste producerea sistemelor de incalzire dar ofera si personal calificat la nivel national dedicat montajului si intretinerii.

Pentru a alege semineul potrivit pentru gusturile tale, apeleaza cu toata incredere la specialistii de la seminee-expert.ro, care iti pot oferi  aici  atat seminee standard dar iti pot realiza si un semineu potrivit cerintelor tale arhitecturale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top