Stiri

Sfaturi utile de la experti – Cum alegi focarul potrivit pentru semineu?

Deseori, alegerea unui focar semineu poate fi o decizie dificila. Datorita diversitatii existente pe piata, avem de ales dintr-o gama larga de produse, de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Din acest motiv, in momentul in care dorim sa achizitionam un focar semineu, trebuie sa avem in vedere unele aspecte importante, pentru a fi siguri ca facem alegerea perfecta.

Cum alegeti focarul potrivit pentru semineu?
Echipele de experti va ofera sfaturile si sprijinul necesar pentru a face alegerea potrivita, atat pentru siguranta si confortul dumneavoastra, cat si pentru casa in care locuiti. Orice sistem de incalzire trebuie instalat si intretinut de catre o echipa profesionista. In cele mai multe cazuri, lucrarile realizate de firmele nespecializate pot avea un cost mai mare si pot dura mai mult decat cele mai profi, ale expertilor.

Un focar are o putere cuprinsa intre 4,5 si 16 kw. In functie de cerintele fiecarui client, acestea sunt construite pentru a va indeplini toate dorintele. Daca locuiti ocazional intr-o casa, trebuie sa alegeti un focar care sa va asigure necesarul de caldura doar pe durata sederii.

Un focar semineu tip caseta are o eficienta de 78-85%. Acesta este comparat cu focarul cu samota sau cu focarul norvegian. Pot fi personalizate in functie de cerintele si nevoile fiecarui client – cu samota la interior, vermiculita sau chiar termota.

Daca ati hotarat ca un semineu este sistemul de incalzire ideal pentru caminul dumneavoastra, nu trebuie sa va ingrijorati din cauza dimensiunilor. Comerciantii de top ofera focare pentru seminee de diferite dimensiuni, in diferite forme. Acestea pot avea dimensiuni de la 60 cm pana la 100 cm.

Pentru a se integra perfect in decorul casei, focarele pot avea un singur geam, un geam lateral, 3 suprafete vitrare sau poate fi tip tunel.

Fie ca ati ales un semineu modern, fie unul clasic, focarele pentru seminee se adapteaza indiferent de stilul ales.

Expertii va propun cateva modele de focare pentru semineu. Din gama variata, puteti sa-l alegeti pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor si casei dumneavoastra:

  • Focar semineu Kronos 60;
  • Focar semineu vision;
  • Focar semineu kronos 100 tunel;
  • Focar semineu fire-80;
  • Focar semineu L 800;
  • Focar semineu A-85 Plus;
  • Focar semineu HK 100.

Casa si familia dumneavoastra o sa va multumeasca pentru alegerea facuta. Pe langa faptul ca le oferiti caldura de care au nevoie iarna, un semineu creeaza o atmosfera linistita si placuta. Focarul pentru semineu are grija ca sistemul de incalzire ales sa dea randamentul promis si sa functioneze in parametrii optimi.

De unde puteti achizitiona focarul potrivit?
Seminee-Expert.ro ofera o gama completa de sisteme de incalzire, de la seminee, focare, sobe, cosuri de fum din ceramica sau inox, la accesorii pentru seminee. toate oferind caldura si siguranta in propria casa. Pe site gasiti orice tip de sistem de incalzire va doriti. Toate informatiile si detalii sunt specificate la fiecare produs in parte, pentru a facilita luarea unei decizii.

Echipa aduce de peste un deceniu caldura in casa romanilor. Producatorii au o experienta de peste 60 de ani si ofera produse la cele mai inalte standarde. Pe site-ul Seminee-Expert.ro gasiti focare la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata.

Seminee-Expert.ro va invita sa vizitati showroom-ul din Bucuresti, de pe strada Toamnei, nr. 27, din sectorul 2, sau sa ii contactati pe specialisti la numarul de telefon: 0216596519. Pentru alte informatii si detalii echipa va sta la dispozitie si la urmatoarele numere: 021280587, 0784292820 sau 0744207437.

Accesati site-ul aici si consultati gama variata de produse de cea mai buna calitate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top