Stiri

ING BANK: ING Pay – Cum sa traiesti fara casierii

ING Bank a trimis un email saptamana trecuta clientilor sai prin care anunta, ca se muta cu totul in digital, inclusiv casieriile sale. Pana la finalul anului toate casieriile isi inchid sediile fizice, astfel aceasta devine prima banca digitala din Romania.

Ce faci daca trebuie sa depun bani?
Poti sa o faci direct la ATM-urile ING sau daca ii ai intr-un cont la o alta banca, poti sa ii transferi direct prin ordin de plata.

Daca cineva vrea sa depuna bani in contul meu?
Depune banii la ATM, apoi face transfer bancar direct prin ING Home’Bank.

Iar daca acesta nu este client ING
Poate sa-i transfere din contul bancii lui direct prin ordin de plata. Ii depune direct in contul tau de la orice oficiu postal. Sau chiar mai simplu, in curand va putea sa depuna numerar in reteaua de ATM-uri ING.

Citeste si: Google Pay si Apple Pay vin in Romania

ING Romania a lansat si serviciu de plata cu telefonul mobil ING Pay, disponibil clientilor care folosesc un telefon mobil cu sistemul de operare Android.Din pacate, atata timp cat cei de la Apple nu dau acces dezvoltatorilor la NFC, nu o sa vedem nici o solutia de plata rapida cu un iPhone sau iWatch, decat prin Apple Pay care are mari sanse sa ajunga si in Romania din toamna acestui an. Desi zvonurile spun ca iOS 12 va permite si altor aplicatii sa foloseasca NFC-ul de la Apple, noul iOS avand lansarea in luna septembrie a acestui an.

Serviciul poate fi activat din ING Home Bank dupa actualizarea aplicatiei. Odata cu aceasta lansare, ING Bank face serviciul de notificari “push”, gratuit catre toti clientii sai.

La activarea ING Pay se emite instant si gratuit un card virtual, atasat la oricare din conturile curente in lei deschise la ING.

Serviciul ING Pay nu implica niciun comision si nicio taxa de utilizare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    July 26, 2018 at 5:46 pm

    Interesant, multumesc pentru informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top