concept trei iasi
Stiri

Cum alegi o chiuveta de baie buna

Vara de obicei majoritatea oamenilor isi fac amenajari in casa, mai schimba una alta si asta pentru ca statisticile spunca romanii prefera sa-si schimbe lucruri prin casa in loc sa mearga in vacante.

Una din intrebarile cele mai des intalnite, mai ales in randul tinerilor este “Cum alegi o chiuveta de baie buna?”. Alegerea lavoarului de baie este o decizie simpla dar si necesara, uneori vad utilitatea in ea dar de cele mai multe ori se intampla ca oamenii sa o aleaga si dupa design si atunci intervine intrebarea, ce este mai important, calitatea, pretul sau designul?

Atunci cand faci o alegere la capitolul asta trebuie sa stiti cateva aspecte importante inainte de a face o alegere.

In alegerea obiectelor din baie mai este importanta si marimea, stilul si culorile baii, dincolo de asta mai trebuie luat in calcul daca este baia copiilor, baia ta sau cea ce o vor utiliza si musafirii sau mai bine zis baia comuna.

Daca vorbim de o chiuveta pentru o baie de serviciu, atunci cu siguranta trebuie sa alegeti o chiuveta de baie mai mica ca si dimensiuni, cu design simplist dar de rezistenta medie. Dar daca aveti nevoie de o chiuveta pentru baia principala sau comuna, baie la care au acces atat musafirii cat si membrii familie, trebuie sa alegeti o chiuveta de dimensiuni mai mari, din niste materiale mai rezistente, cu un design frumos si elegant, care sa se completeze cu stilul baii respective dar si cu stilul casei dumneavoastra. Pentru astfel de baie puteti opta pentru chiuvete de baie din materiale mai deosebite, precum marmura sau granitul.

Un alt aspect important este costul unei chiuvete de baie, si pretul reflecta calitatea, rezistenta, aspectul si materialele. Puteti gasi de la 200 Lei in sus si puteti ajunge la 1000 Lei foarte usor. Plaja de preturi este detsul de mare, dar cel ami bine este sa va ganditi bine pentru ca o chiuveta de baie nu se schimba atat de des precum alte obiecte din casa. Odata cumparat acesta poate rezista chiar si zeci de ani.

Montarea unei chiuvete de baie este destul de simpla si nu e neaparat necesara apelarea la un specialist, mai toate vin cu instructaj de montaj iar cele de top vin cu un kit de montaj inclus, astfel incat sa usureze munca.

In functie de dorinta voastra puteti apela la o chiuveta normala, la una cu picior sau una asezata pe un blat, prinsa in perete sau cu masca/mobilier, cei de la superghid.ro va pot oferi o multime de sfaturi in asa fel incat alegerea sa fie una mai usoara.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top