Stiri

Îngrijirea personală cu un pas mai ușoară

Tu cât de mult ții la îngrijirea feței tale? Există o rutină zilnică pe care ți-au făcut-o pe partea de îngrijire personală? Dacă până nu foarte demult, era greu să găsești pe piață diferite produse de îngrijire și de rutină, uite că astăzi, pentru tine, Philips a creat kit-urile de îngrijire și de îndepărtare a părului, respectiv aparatul de tuns părul din nas urechi sau sprâncene.

Altfel spus, cu aceste aparate gândite special pentru tine, cu aceste kit-uri care îți vin în ajutor și-ți ușurează munca, ești cu un pas mai aproape de o îngrijire personală 100% corectă. Îngrijirea personală devine cu un nivel mai ușoară decât era înainte, tocmai prin prisma acestor aparate și dispozitive, care au rolul de a-ți facilta munca.

Oricum, niciunul dintre noi nu are prea mult timp la dispoziție, indiferent despre ce vine vorba. Suntem aproape mereu contra timp, astfel că un ajutor în plus nu va strica niciodată, ci, dimpotrivă, va fi binevenit.

Ce-ar fi să le luăm pe fiecare pe rând? Ce îți pot comunica despre aparatul de tuns părul din nas, urechi și sprâncene? Ei bine, acest aparat Philips NOSETRIMMER seria 3000 îndepărtează într-un mod delicat părul nedorit din nas, urechi și de pe sprâncene.

Mai mult decât atât, prin intermediul tehnologiei revoluționare ProtecTube, acest dispozitiv de tăiere este protejat de o apărătoare din folie foarte subțire cu vârfuri rotunjite pentru a preveni iritarea pielii, fiind, în același timp, conceput pentru a preveni prinderea părului între două lame de tăiere care se mișcă separat, fără smulgere.

Acesta a fost conceput astfel încât să aibă unghiul perfect, pentru a putea ajunge la părul din interiorul urechilor și nasului, precum și pentru a fi utilizat pentru sprâncene. Părul tău va fi îndepărtat într-un mod mult mai eficient cu aparatul Philips NOSETRIMMER seria 3000.

De altfel, o ajutor de încredere este și kit-ul pentru îngrijire cu ajutorul căruia îți pot tunde barba, mustanța și perciunii, cu mult mai puțină dezordine decât de obicei, in cauzl asta trebuie sa cauti un trimmer barba.

Acest kit conține un aparat de tuns barba cu aspirare, iar acest aparat dispune de un sistem îmbunătățit, de înaltă performanță, cu un flux de aer cu 50% mai puternic.

Cu aceste aparate, vei reduce atât dim timpul petrecut de obicei în fața oglinzii, dar vei face și mai puțină mizerie, astfel că vei avea mai puțin de curățat. Timp câștigat la dublu!

Tu ce părere ai? Pentru care dintre cele două ai opta? Sau ai opta pentru ambele?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top