Diverse

Insulele grecesti destinatii de neuitat

Grecia, tara zeilor si a filosofilor, tara cu marea curata si ispititoare si nisip de aur este dorita de milioane de turisti. Oriunde treci, Zorba Grecul si muzica aceea divina se aud placut in surdina.

Casele seamana unele cu altele de parca ar fi trase la indigo, iar florile, curcubeu inmiresmat, imbratiseaza zidurile albe.

Albul grecesc este inegalabil, dupa cum este unic si turcoazul marii. In golfuri, valurile croseteaza in fiecare secunda dantela fluida.

Chiar acum, desi vara intra pe ultima suta de metri, puteti rezerva o vacanta de vis pe una dintre statiunile din sudul Marii Egee, pe Insula Rodos, una dintre cele mai frumoase statiuni turistice grecesti.

In Rodos vin turisti din intreaga lume, iar oferta este supertentanta, pentru mai multe detalii acceseaza acest link.

Hotelul de trei stele Rhodian Rose este la 400 de metri de plaja, dar doresc sa va spun ca are dotari de hotel de cinci stele.

In afara faptului ca straluceste de curatenie, iar personalul este extrem de amabil, exista o piscina pentru adulti si una pentru copii, oportunitate deosebita, fiindca stim foarte bine cum sar copiii si se alerga prin apa, in plus ei au nevoie de o adancime mult mai mica decat adultii. Separati de cei mari ei nu mai sunt sub nicio forma in pericol.

La restaurant se serveste cea mai buna mancare din Grecia, iar portiile sunt generoase si pentru cei care vor o bautura speciala exista bar cu terasa.

In Romania exista  jacuzzi la hoteluri de la patru-cinci stele in sus, dar hotelul la care veti fi cazati, daca profitati de oferta, este inclus in pret.

Sa va mai spun ca au o conexiune foarte buna la internet, nu ca sa lucrati, fiindca Grecia este atat de frumoasa, incat nu veti sta in camera garantat, ci sa tineti legatura cu cei dragi, sa postati poze cu voi in valurile Marii Egee.

Evident ca veti avea un program de vizitat monumente istorice si obiective turistice si extraoptionala tentante care nu sunt incluse in pret.

Nu este de ratat sa petreceti vara lui 2019 impreuna in acesta perla a statiunilor grecesti, sa va bucurati de mare, de soare si de ospitalitatea elena!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top