Evenimente

Intalnire cu Bloggerii Ieseni @ Groapa cu Bere, 23 iunie

Intalnire cu Bloggerii Ieseni @ Groapa cu Bere, 23 iunieBloggerii Ieseni isi dau intalnire sambata, 23 iunie la ora 18:00 la Groapa cu Bere. Seara va fi plina de surprize din partea organizatorului si pe langa bere si socializare va avea loc si un concert live.
Fie ca esti blogger sau doar simplu consumator de bere si distractie esti asteptat sambata seara la Groapa cu Bere, in spatele Tribunalului Iasi la subsolul Teatrului Luceafarul.
Groapa cu Bere, la demisolul teatrului Luceafarul, in spatele Tribunalului. Vreo 50 de tipuri de bere, blonda, neagra, rosie, nefiltrata, drafturi nemtesti etc.
Gropa cu Bere este locul in care iti versi stresul, grijile si alte lucruri care atenteaza la starea ta de bine.

Mai multe informatii si detalii despre evenimentul bloggerilor gasesti aici: www.e-bogdan.com/2012-blogmeet-iasi-sambata-23-iunie-in-groapa-de-bere/

groapa-cu-bere-afis-blogmeet

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: Blogmeet Iasi @Groapa de Bere, sambata 23 iunie

  2. Pingback: Blogmeet Iasi, 23 iunie 2012 « Andrei Bibire

  3. Pingback: matematică şi chimie precum în liceu « Lucian Mustaţă blog

  4. Traian

    July 12, 2012 at 1:38 pm

    Am lucrat la acest restaurant bucatar,patronul ma obliga sa fac pizza din salam stricat,carnea o dezghete-am care faceam gratare si ma punea sa o inghet iar.cand o dezghete-am era vanata de stricata,asa ma pune-a sa fac gratarla client.este cel mai infect restaurant la care am lucrat.merg gandacii negrii de apa prin bucatarie parca sunt la casa lor.va doresc pofta buna daca mergeti la groapa cu bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top