Stiri

Inteligența artificială salvează industria transporturilor de mărfuri

Firmele de transport marfă intern și internațional din județul Iași sau din România ce efectuează transporturi pe rute naționale și internaționale au la dispoziție acum o nouă bursă de transport. Bidtrans.eu este o platformă cu circuit închis destinată industriei de transport marfă atât în țară cât și peste hotare ce nu are niciun numitor comun cu platformele pentru transport clasice.

Această platformă pentru transportatori este singura din Europa ce nu permite accesul caselor de expediții, făcând legătura directă între beneficiar și firma de transport, acestora din urmă, fiindu-le impus un tarif per kilometru pentru fiecare tip de autovehicul si rută.

Tariful este calculat în timp real folosind indicatori din piață într-un mod asemănător bursei forex sau bursei de mărfuri și este unul imparțial atât față de beneficiari cât și de transportatori. Platforma a eliminat complet dispecerii de carton sau opțiunea de mici atenții din fabrici, și se bazează doar pe inteligență artificială atunci când calculează prețul unei curse și când alocă mărfurile automat către cea mai bună opțiune de transport.

În prezent se pot vedea în timp real pe o hartă pusă la dispoziție de platformă peste 400 de autovehicule disponibile pe întreg teritoriul Europei, așa că dacă aveți marfă de transportat, dar vreți să evitați suprataxarea din partea intermediarilor și să plătiți prețul corect pentru serviciul solicitat, Bidtrans.eu este soluția.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top