Business

Intretinere terenuri sportive – Servicii incluse

intretinere terenuri sportive

SportsFields ofera constructii complete a tuturor tipurilor de terenuri sportive – stadioane de fotbal, terenuri de golf, terenuri de rugby, facilitati de echitatie si alte terenuri cu gazon cu incarcare intensiva. SportsFields ofera de asemenea, servicii de intretinere terenuri sportive, iar capacitatea de a lucra cu terenuri de productie proprie il face competitiv si preferat in selectia unui antreprenor si consultant pentru constructia si intretinerea terenurilor de sport. De asemenea, importa seminte profesionale, specializate, pentru terenurile de sport. Aceste amestecuri de iarba si-au dovedit in practica calitatile lor exceptionale in realizarea a numeroase stadioane. Mai mult decat atat dispune de intreaga gama de echipamente profesionale necesare pentru intretinere terenuri sportive si orice tip de gazon natural pentru sport.

Cosirea gazonului

Cosirea regulata la inaltimea corecta este esentiala pentru a mentine un gazon de inalta calitate pe stadioanele de fotbal si terenurile de sport. Tunsul este cea mai importanta operatiune in intretinerea gazonului. Diferitele tipuri de gazon necesita diferite tipuri de masini de tuns iarba in functie de scopul lor. Pentru a indeplini cerintele privind inaltimea stratului de iarba si aspectul estetic al gazonului, se folosesc doar echipamente profesionale. Daca este necesar, gazonul poate fi tuns in fiecare zi, astfel incat sa ai intotdeauna un teren impecabil, care respecta standardele europene.

Sablare cu nisip

Intretinerea de inalta calitate a terenurilor sportive include slefuirea periodica a terenului, care se realizeaza in combinatie cu aerarea sau singura. Odata cu imprastierea uniforma a nisipului pe camp, abaterile minime de suprafata in nivelare sunt netezite, iar debitul apei de suprafata este imbunatatit. Atunci cand este combinat cu aerarea, accesul aerului la sol si la baza ierbii este de asemenea, imbunatatit. Este de dorit ca sablarea terenurilor de sport sa fie efectuata mecanizat. Astfel, se precizeaza grosimea si distributia uniforma a nisipului pe teren. Masina specializata de sablare face parte din intreaga gama de echipamente necesare pentru intretinere terenuri sportive, proprietati private de elita etc.

Drenaj

Ca urmare a incarcarii intense pe terenurile de sport, stratul de radacina al ierbii este puternic compactat, ceea ce duce la retinerea apei pe suprafata si deteriorarea calitatii stratului de iarba. Firma SportsFields dispune de masini si echipamente specializate pentru a rezolva aceasta problema rapid, usor si relativ ieftin. Aplicarea acestei tehnologii indeparteaza excesul de apa de la suprafata, imbunatateste semnificativ scurgerea apei de suprafata a campului, precum si accesul apei si nutrientilor la sistemul radicular al ierbii. Dupa tratarea terenului cu aceasta tehnologie, apa de suprafata ajunge mai usor la drenajul stadionului, iar iarba isi imbunatateste calitatile estetice si functionale.

Aerare

Aerarea gazonului este de cea mai mare importanta pentru intretinerea terenurilor sportive. Ca urmare a gradului ridicat de incarcare, stratul de radacina este compactat si devine impermeabil la apa si aer, iar calitatea gazonului se deterioreaza. Aerarea este o strapungere adanca a solului prin introducerea unor gauri la distanta egala, urmata de sablare. Acest lucru face ca radacinile ierbii sa respire mai usor, iar aerul este filtrat catre ele. Ca rezultat al schimbului de aer imbunatatit, iarba isi accelereaza cresterea.

Vezi mai multe informatii pe https://sportsfields.ro/intretinere-terenuri-de-sport-naturale/.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top