Stiri

Învață să fii unică! Trei sfaturi care te vor ajuta să îți creezi propria ținuta pentru petrecere 

O petrecere la care două femei sunt îmbrăcate la fel reprezintă din start un eșec pentru amândouă. De ce? Ei bine, toată lumea știe cât de pretențioase sunt doamnele. Acestea își doresc să fie unice și, dacă se poate, să se numere printre invitații cu cele mai fabuloase ținute. Însă, pentru a-și îndeplini aceste dorințe, ele trebuie să fie extrem de atente atunci când își aleg hainele pentru evenimentul la care urmează să participe. Astfel, specialiștii de modă recomandă alegerea unor piese care sunt realizate într-un singur exemplar. 

Trei sfaturi de care trebuie să ții cont dacă vrei să îți creezi o ținută unică 

O ținută unică ce aparține unui designer faimos poate fi extrem de scumpă. Însă, dacă nu vrei să dai mai mult de câteva sute de lei, cu puțină creativitate și răbdare, îți poți construi una chiar TU. 

Dacă îți surâde ideea, înainte de a începe, ține cont de câteva sfaturi: 

 

  • Alege modelul potrivit: până să te hotărăști asupra ținutei de petrecere pe care vrei să o porți, gândește-te unde va avea loc evenimentul, la ce oră și dacă are impus un anumit dress code. Ulterior, vezi ce variante ai. Specialiștii recomandă să ții cont și de trendurile existente. De exemplu, în 2020 sunt la modă ținutele bărbătești. Un costum asortat cu o pereche de stiletto va atrage, cu siguranță, o mulțime de priviri. Însă, dacă nu te reprezintă un astfel de stil, poți purta și o rochie. Indiferent de alegere, nu uita că trebuie să fii unică, așadar gândește-te la un model inedit, care să te scoată din tipare. 

 

 

  • Alege culoarea potrivită: o ținută poate fi unică și datorită culorii pe care o are. Așadar, nu considera acest detaliu ca fiind mai puțin important. Ar fi bine ca, înainte să te hotărăști asupra acesteia, să vezi care sunt nuanțele care ți se potrivesc în funcție de ten și de culoare părului, încât să te facă să arăți perfect. Dacă paleta ta coloristică îți permite, alege ceva îndrăzneț care să te scoată în evidență. Într-adevăr, o rochie neagră este frumoasă, însă deseori poate părea comună, mai ales dacă nu este accesorizată corespunzător. 

 

 

  • Alege materialul potrivit: dacă deja te-ai hotărât la model și culoare, nu mai rămâne decât să cumperi materialul potrivit. În continuare, este important să ții cont de ocazia evenimentului. De exemplu, dacă petrecerea este extrem de elegantă, poți alege să îți realizezi ținuta din saten sau tafta și să o accesorizezi cu micii detalii, sau descoperă modelele de dantelă de la Emidale, care oferă o eleganță unică fiecărei ținute. 

 

Acum că ai aflat cele trei sfaturi care te vor ajuta să îți creezi ținuta unică pe care multe dintre femei o visează dintotdeauna, nu mai rămâne decât să îți lași imaginația să zboare și să realizeze exact ceea ce îți dorești. Ține cont ca atunci când îți alegi croitorul, dacă nu vrei să faci tu totul, să fie unul talentat și cu multă experiență, încât rezultatul final să fie fabulos. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top