Stiri

3 din 5 ieșeni visează la o locuință modernă. Fii TU cel care o obține în anul 2020

O locuință modernă nu înseamnă neapărat că trebuie să fie și nouă. Dacă îți dorești cu adevărat și dispui de toate bunurile necesare, poți obține rezultatul mult visat, indiferent de casa sau apartamentul pe care îl ai. Înainte să te apuci de treabă, însă, este important să îți stabilești un plan bine pus la punct, pe care să îl respecți până la sfârșit, indiferent de cât de multă muncă și răbdare vei ai avea nevoie. În caz că nu ești încă hotărât cu ce să începi, descoperă PATRU ARTICOLE IEFTINE care vor schimba în bine înfățișarea locuinței tale. 

TOP 4 articole care ajută la înfrumusețarea locuințelor 

Dacă nu ești pregătit pentru o investiție financiară consistentă, care să presupună schimbatul pieselor de mobilier și văruitul, te poți baza doar pe mici accesorii care, potrivit specialiștilor în design de interior, au o importanță foarte mare în amenajarea locuințelor moderne ale anului 2020. Iată-le: 

 

  • Covoarele – cu puțini ani în urmă, trendurile spuneau că în orice încăpere dintr-o locuință trebuie să fie la vedere podeaua, indiferent dacă era placată cu parchet sau cu gresie. Astăzi, lucrurile sunt total opuse. Așadar, dacă le-ai aruncat pe cele vechi și a venit timpul să faci cumpărături, achiziționează câteva modele noi de covoare și înfrumusețează-ți locuința. Ține cont de sfatul specialiștilor și nu acoperi întreaga suprafață. Sunt recomandate, în special, cele care pot fi poziționate doar pe mijlocul camerei. Dacă ai o încăpere mică și vrei să o faci să arate mai spațioasă, alege un model dreptunghiular, astfel încât să fii sigur că vei obține efectul dorit. 

 

 

  • Oglinzile – în secolul în care oamenii, indiferent de vârstă, iubesc selfie-urile, o casă fără oglinzi este ca o mâncare fără sare. Vestea bună este că dacă nu ești un iubitor al pozelor și al privitului la propria persoană, aceste elemente mai joacă și un alt rol într-o locuință, și unul chiar destul de important. Cu ajutorul acestora, poate fi creat un design interesant și unic, iar totodată, poate fi obținut, din punct de vedere vizual, un efect de mărire a încăperii. Alege forme cât mai interesante și neapărat în mărimi diferite. 

 

 

  • Plantele naturale – deseori găsești astfel de plante naturale în casa părinților sau a bunicilor. Însă, în anul 2020, nu mai sunt la modă acele ghivece imense în care crește fie un lămâi, fie un trandafir. Astăzi, se poartă plantele și florile exotice, care mai de care mai speciale. De exemplu, unul dintre colțurile din locuință poate fi înfrumusețat de o plantă agățătoare, care să se întindă cât mai spectaculos. 

 

 

  • Luminile – ai o singură lustră cu un bec în fiecare încăpere? Ei bine, află că nu mai este deloc cool. Ai nevoie de cât mai multe surse de lumină, aranjate în mod strategic și interesant. Găsești în magazine o mulțime de modele, așadar, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru gusturile tale. 

 

Dacă tot ai aflat cele PATRU articole care îți înfrumusețează garantat locuința, înseamnă că nu mai timp de pierdut. Spor la treabă!

Sursă foto: Shutterstock.com 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top