Diverse

Invata sa pastrezi un mediu curat oriunde!

Curatenia a capatat un loc special in casele noastre in ultimele luni, deoarece toate probleme lumii s-au invartit in jurul unor cazuri de imbolnaviri cu un virus periculos, iar igiena a fost una din metodele de a preveni raspandirea acestui virus. Specialistii ne-au recomandat sa respectam anumite reguli cum ar fi distantarea sociala, dar si curatenia in interiorul locuintelor si a locurilor publice. Echipamentcurenie.ro este magazinul cu astfel de produse de calitate, la preturi foarte avantajoase.

Cu gama de produse tork oferita de magazinul echipamentcuratenie.ro, clientii pot face curat in casa ca niste adevarati profesionisti. Tot ce le trebuie sunt produsele de la echipamentcuratenie.ro pentru a face ordine.

Magazinul nu ofera doar sapun tork, ci o gama intreaga de produse si aspiratoare profesionale de care clientii se pot bucura.

Dintre toate produsele de curatenie si intretinere as zice ca gama de aspiratoare profesionale oferita de magazinul online echipamentcuratenie.ro este cea mai importanta. Aspiratoarele de pe site sunt la un alt nivel si pot curata chiar si suprafete pe care s-au varsat lichide. In functie de modul in care este stocat praful, exista cateva tipuri principale de aspiratoare:

-aspirator cu sac: cel mai popular tip de aspirator este cel cu sac, in care praful este aspirat intr-un sac din hartie sau din material textil. De regula, sacii din material textil pot fi goliti si reutilizati, insa cei de hartie sunt de unica folosinta. In cazul aspiratoarelor cu sac de unica folosinta, cauta un produs al carui sac se sigileaza automat la umplere, pentru o mai buna igiena.

-aspirator fara sac: a devenit din ce in ce mai popular si presupune aspirarea prafului intr-o cuva de plastic. Desi elimina necesitatea de a cumpara saci, cuva este dificil de curatat, intrucat praful se poate imprastia cu usurinta in aer, insa unele modele beneficiaza de functie de compresare a prafului intr-un bloc relativ compact. In timp, modelele fara sac au devenit din ce in ce mai accesibile, motiv pentru care au ajuns in topul preferintelor cumparatorilor.

– aspirator vertical: util pentru suprafete mici, aspiratorul vertical functioneaza de obicei cu baterii si permite o aspirare eficienta a prafului intr-o cuva din plastic de mici dimensiuni, de regula de forma unui pahar. Performantele nu sunt la fel de bune ca cele oferite de aspiratoarele obisnuite, insa aspiratoarele verticale sunt de 2-3 ori mai scumpe decat cele traditionale. Singurul motiv pentru care sunt preferate de unii cumparatori este mobilitatea excelenta si lipsa firului de alimentare, un cosmar daca ai multe obiecte de mobilier in casa.

– aspirator cu spalare: este un aspirator care include si un recipient cu apa si detergent pentru a spala covorul in timpul aspirarii. Este util in cazul familiilor cu copii mici sau animale de companie care murdaresc frecvent covorul, insa are dezavantajul ca este mai mare, mai greu si, implicit, mai dificil de utilizat. In functie de modalitatea de colectare a prafului si a mizeriei, aspiratoarele sunt de mai multe tipuri. Tu trebuie sa alegi acel tip de aspirator care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale si care te va ajuta sa faci mai usoara sarcina curateniei. Echipamentcuratenie.ro iti aduce igiena acasa!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top