Diverse

Invata sa-ti gestionezi afacerea!

Internetul este un teren de joaca ideal pentru cei care vor sa isi inceapa prima afacere sau pentru patronii care vor sa isi mute magazinul in mediul online. Afacerile online au devenit un domeniu destul de competitiv in Romania, iar foarte multe firme cauta servicii care sa le poata ajuta in materie de gazduire si mentenanta a site-ului.

Firma romaneasca THC Projects este o solutie foarte la indemana celor care au nevoie de gazduire pe site, promovare online, servicii pentru securitate web, inregistrare domenii sau crearea unui design web personalizat si eCommerce.

Cei care sunt interesati, pot citi mai multe detalii aici, in articolul realizat special pentru a aduce la lumina informatii care sa intereseze in mod direct pe proprietarii de pagini web care ofera servicii, pe cei cu magazine online, bloggerii sau scriitorii de pe WordPress. Cu totii pot beneficia de serviciile inovatoare aduse de THC.ro, deoarece pachetele acestora sunt convenabile si rapide!

De ce sa alegi serviciile THC Servers?

In primul rand, firma a luat fiinta in anul 2013, atunci cand doi colegi de facultate au decis sa ofere tuturor posibilitatea de a-si crea un site web la preturi convenabile.

Experienta pe care au acumulat-o in anii de studentie, facand diferite proiecte, dar si studiul individual, au facut ca THC Servers sa fie un exemplu de incredere in acest domeniu, pe care se pot baza foarte multi clienti, inclusiv firme cu nume mari.

Clientii care au ales sa foloseasa THC Servers in trecut au avut experiente foate bune cu serviciile firmei, deoarece serverele lor private sunt sigure si ofera back-up tuturor informatiilor pe care site-ul firmei respective le-a acumulat inca de la inceput.

Un feature extrem de util, mai ales in ziua de astazi, cand informatiile circula atat de rapid si in volum mare, incat adesea uitam de micile detalii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top