Diverse

Motive pentru care cartile motivationale pot fi cel mai bun prieten al tau

Calatoresti in orice colt al lumii, esti martor la rasaritul si apusului Soarelui, simti iubire, loialitate si cineva este mereu acolo sa te sustina. Cam asta simti atunci cand citesti o carte. Se spune ca nu esti niciodata sigur atunci cand ai o carte alaturi. De asemenea, o carte poate fi cel mai bun prieten al tau. Si pe buna dreptate!

Viata este frumoasa, insa nu este mereu usoara? Cum poti oare experimenta fericirea daca nu treci si prin furtuna sau intuneric? Cum simti multumirea cand nu ai experimentat pierderea? Cum celebrezi succesul, daca nu ai cazut macar odata? Ca sa simti ca traiesti este important sa infrunti esecurile si sa cazi din cand in cand, astfel incat sa vezi ca Soarele straluceste mai mult si sa aspiri la succes.

Dar ce se intampla cand nu reusesti, de unul singur, sa te aduni si sa o iei de la capat? Ce se intampla cand nu reusesti sa vezi acea lumina de la capatul tunelui, cand ai nevoie de un ajutor extern ca sa iti traiesti iar viata? Te poti “scufunda” in lectura unor carti motivationale. Acestea iti pot transforma viata. Iata de ce:

  1. Te vor invata cum sa iti traiesti viata in prezent. Uneori, ne afundam atat de mult in tumultul vietii si ne focalizam atat de tare pe necesitatile viitorului incat uitam sa ne bucuram de prezent. Citind o carte motivationala, vei putea sa remediezi situatia. A plange trecutul nu rezolva nimic si a te ingrijora pentru viitor iti va oferi doar suferinta si neputinta. Nu avem decat prezentul si viata este acum! Alege, de exemplu, Manual pentru viata. Un ghid pe care trebuie sa-l primiti la nastere, de Joe Vitale, pe care o poti achizitiona de pe site-ul carti-beletristica.ro. Vei descoperi lucruri care te vor schimba radical si vei vedea cat de frumos este sa traiesti. Lasa cartea sa te conduca pentru a deveni persoana care aduce inteles si culoare in fiecare moment al prezentului.
  1. Vei scapa de o rutina mentala. Monotonia vietii de zi cu zi ne duce, pe fiecare dintre noi, intr-o rutina si renuntam adesea la creativitate si imaginatie. Este trist, dar adevarat! Avem nevoie de ceva care sa ne motiveze sa ne oprim din a fi roboti. Lasa-ti mintea sa alerge in diferite locuri si sa se invaluie cu idei diverse. Acest lucru il poti face cu o carte, care sa te stimuleze sa gandesti, sa vizualizezi, sa actionezi si sa implementezi.
  1. O astfel de carte iti va reaminti ca tu iti faci propriul destin. Vei realiza si vei crede ca doar tu esti responsabil pentru viata ta. Te va convinge sa iei fraiele propriului destin. Astfel de carti iti vor da putere si vor reinstitui increderea in tine insuti.
  1. Vei invata sa ii intelegi mai bine pe cei din jur si sa simti empatie. Cartile sunt acele comori care ne dau o imagine in profunzime asupra sentimentelor, emotiilor si nuantelor relatiilor interumane. Vom invata cum sa tratam si sa coordonam relatiile si oamenii. Cartile motivationale te vor “echipa” pentru a avea relatii de durata si care sa te invete ceva.

Intra pe carti-beletristica.ro si alege cartea care te reprezinta si care iti va schimba viata!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top