Stiri

Eşti obez şi vrei să ”scapi” de kilogramele în plus?

Te-ai săturat de încercări nenumărate de a scădea în greutate prin diete restrictive şi antrenamente necorespunzătoare?
În sălile de fitness instructorii nu îţi acordă atenţia necesară pentru adaptarea antrenamentelor la caracteristicile proprii şi nu ştii ce alimentaţie să adopţi?
Daniel Doroftea, instructor de fitness-aerobic şi nutriţionist, iniţiază un program destinat persoanelor obeze, cu antrenamente specifice şi programe alimentare personalizate, adaptate obiectivului.

De ce program special destinat persoanelor obeze?
În această meserie persoanele care au nevoia cea mai mare de ajutor sunt cele obeze. Majoritatea au ajuns în această situaţie în urma unui stil de viaţă neadecvat, timp în care kilogramele s-au acumulat. Atunci când conştientizeaza in ce situatie au ajuns, încep diverse diete care nu fac altceva decât să slăbească organismul, ceea ce duce la acumularea unui număr mai mare de kg decât cele care au fost ”arse” în urma dietei. Ajung în momentul în care nimic nu mai dă rezultate şi nu ştiu ce să mai faca. Multi se demoralizeaza si nu mai au putere sa incerce si altceva.

Una dintre cele mai mari greşeli comise în sălile de fitness este aceea de a cere sau asculta sfaturi despre alimentaţie de la instructorii de fitness – aceştia nu au pregătire în acest domeniu. De când lucrez în domeniu, am avut contact si cu astfel de persoane si mi-am dedicat timp studierii caracteristicilor somato-funcţionale, a antrenamentelor şi programelor alimentare destinate obezilor.

Îmi doresc să formez o grupă de persoane obeze ce îşi doresc să slăbească, să îşi recapete sănătatea şi de ce nu, să obţină o siluetă de invidiat. Ultima persoană obeză cu care am lucrat a fost Robert: în trei luni a slăbit 21 kg. În programul din martie va veni şi Robert pentru a continua lupta cu kilogramele rămase.

În cadrul programului veţi beneficia de:
– Antrenamente specifice scăderii în greutate pentru obezi;
– Programe alimentare adaptate caracteristicilor dumneavoastră;
– Fişe personale cu teste şi măsurători.

Alege să slăbeşti în mod sănătos printr-un stil de viaţă activ şi o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă. Uită de încercările nereuşite cu antrenamente şi diete ineficiente ce au cauzat creşterea gradului de obezitate şi alege metode ce au dat rezultate. Dacă îţi doreşti să reuşeşti cu siguranţă îţi vei îndeplini obiectivele.

Alătură-te unui grup de persoane cu aceleaşi obiective!

Contact:
Antrenor si Nutritionist Daniel Doroftea
daniel.doroftea@yahoo.com
https://www.facebook.com/dorofteadaniel
0741.080.817

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top