Stiri

Samsung a confirmat specificatiile tehnice pentru Galaxy S5, Galaxy S5 Mini si S5 Zoom

In luna martie 2014 Samsung va lansa la Londra noul Galaxy S5, iar astazi oficialii producatorului au confirmat specificatiile tehnice ale unuia din cele mai cautate smartphoneuri din lume. Pe langa partea tehnica, cei de la Samsung au spus ca Galaxy S5 se va produce in doua tipuri, unul din metal si celalalt din plastic. Pretul pentru varianta metalica va costa aproximativ 800 de Euro, iar cel din plastic 650 de Euro, costuri similare cu ceea ce a facut Apple prin iPhone 5S si 5C.

Samsung GalaxyS5 va avea un display de tip AMOLED cu o rezolutie de 2,560×1,440 pixeli, ecranul va fi de 5,25 inch, iar camera foto va avea 16 Megapixeli. Smartphoneul de la Samsung, cel mai vandul model si incadrat in categoria premium, va avea un procesor Exynos 6 si un Snapdragon 805, rulate pe noul sistem de operare Android 4.4 KitKat. Premiera consta in faptul ca S5 va fi primul telefon cu un acest tip de procesor, recentul lansat Note 3 avand un procesor Snapdragon 800. Varianta de plastic va avea Exynos 6 si nu va dispune de tehnologia LTE, adica 4G, pe cand Snapdragon 850 va dispune de acesta.

Nu se stie inca daca procesorul va fi sau nu pe 64, memoria RAM si nici capacitatea bateriei, desi la aceasta se preconizeaza ca ar fi de Li-ion de 2900 mAh cu functie de incarcare rapida.

Lansarea oficiala va avea loc in luna martie la Londra, urmand ca din aprilie, noul Samsung Galaxy S5 sa fie deja prezent pe piata prin operatorii de telefonie mobila din toata lumea.

Specificatiile tehnice pentru Samsung Galaxy S5:

– QHD (2,560×1,440) Super AMOLED display
– Exynos 6 / Snapdragon 805 processor
– 16-megapixel camera
– Android 4.4 KitKat
– Plastic/metal versions

Din pacate inca nu stim designul smartponeului, dar spresa de specialitate spune ca ar trebui sa arate aproximativ ca in poza de mai jos:

Premiera ce va avea loc in luna martie nu este doar pentru Galaxy S5 ci si pentru Galaxy S5 Mini si Galaxy S5 Zoom, acestea au fost si ele confirmate de catre producatorul asiatic, acestea in schimb vor fi comercializate de catre operatorii GSM incepand cu lunile mai si iunie a acestui an. Atat Samsung Galaxy S5 mini cat si Galaxy S5 Zoom vor avea display AMOLED de 4,8 inch si vor veni direct cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Marius Pavel

    March 3, 2014 at 11:08 am

    Ce sa alegi Samsung galaxy S5? Un super telefon – “nava amiral” a celor de la Samsung sau un Allview  Viper S – amblele proaspat lansate saptaman trecuta.
    Sincer eu aleg Viperul S – de doua ori mai ieftin si cu dual SIM. Am avut un S4 si sincer nu isi face banii, de foarte putine ori l-am folosit la specificatiile lui maxime, deci pt mine nu se motiveaza sa imi iau un S5!
    Pe scurt 800 euro vs 300 euro? Voi ce ati alege sincer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top