Stiri

Invitații de nuntă originale: Cabină foto pentru distracție garantată la nunta ta

Toate nunțile sunt frumoase, dar câte pot fi definite drept „originale”?
Invitaţia de nuntă contează şi oricine îţi spune să nu-ţi baţi capul prea tare cu ea pentru că va ajunge oricum la gunoi, fie n-a avut nuntă, fie şi-a permis să-şi trateze invitaţii ca pe nişte numere la mese şi a plătit preţul. În zilele noastre se vorbeşte prea mult despre nunţi ca despre nişte evenimente nefericite la care eşti de multe ori obligat să mergi. Adevărul e că nunţile sunt încă pentru multe familii ocazii de fericire, ocazii de bucurie, prilej cu care rude împrăştiate prin toată lumea se adună şi se bucura împreună.

Ce să scrii în invitaţia de nuntă? Fii sincer. N-ai fi impresionat dacă ai primi o invitaţie şi pe plic ar fi scris de mână numele tău? Sau mai frumos, dacă invitaţia ţi-ar fi adresată pe numele de alint, sau dacă cineva ţi-ar scrie „prietenului nostru de suflet, Mihai”? Cele mai multe invitaţii au plicuri scumpe şi pe care nu scrie nimic. Invitaţii trimise la grămadă, către nişte anonimi de care prea puţin i-a păsat cuiva. Textul de pe plic şi importanţa lui este doar unul dintre elementele textului invitaţiei de nuntă. Fiecare cuvânt contează. Fiecare indiciu despre cât de frumos va fi la nunta voastră contează. Nu fi zgârcit cu detaliile! Scrie, scrie, scrie! Include numele gazdelor, numele voastre, data, orele pentru diferite activități (biserică, restaurant), precum și locurile unde vor avea loc evenimentele. Fă-o printr-un mesaj original, care să vă reprezinte.

De asemenea, cea mai importantă zi din viața voastră trebuie imortalizată. O cabină foto pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii. Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să o descarce și în format electronic. Pe lângă acestea, urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă.

De ce să optați pentru o cabină foto la nuntă? Fiindcă este parte integrantă a unei atmosfere minunate. Ajută la crearea de imagini uimitoare într-un mod fără efort. Aceasta este chiar o modalitate distractivă și interesantă de a înregistra oaspeții în timp ce își lăsa garda jos și se amuză cu accesoriile din dotare. Ai nevoie de o cabină foto la nuntă pentru a sparge gheața, această oferă multe râsete pe parcursul zilei. Fiecare invitat la nuntă poate merge acasă cu propria fotografie personalizată. Dacă doriți să oferiți un cadou personalizat, puteți potrivi tematica nunții cu recuzită din dotare. O cabină foto la nuntă este distractivă pentru oaspeții de toate vârstele.

O fotografie ca amintire din ziua dumneavoastră specială pare să fie darul perfect pentru invitații de nuntă. Te-ai dus vreodată la o nuntă și te-ai întors cu o mărturie drept un pahar de sticlă sau o pungă de bomboane? Ce zici de a-ți lăsa oaspeții să plece cu o fotografie personalizată cu ei înșiși, cu familia și prietenii lor? Oaspeții vor ajunge să păstreze ceva care le va reaminti distracția avută la nunta ta și probabil o vor pune pe frigider ani de acum încolo.

Este posibil să descoperiți că închirierea unei cabine foto pentru ziua nunții este mult mai ieftină decât să faceți mărturii pentru oaspeții dumneavoastră. Frumusețea acestor fotografii este că ele pot fi personalizate pe deplin după preferințele dumneavoastră.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top