Diverse

iPhone 13 si 13 Pro – disponibile in premiera in Romania la precomanda pe Quickmobile.ro!

Foarte putin timp ne mai desparte de momentul lansarii noilor smartphone-uri ale companiei americane Apple, probabil cele mai asteptate smartphone-uri ale anului atat de pasionatii de telefoane mobile inteligente cat si de cei mai duri critici ai companiei..

Noile iPhone-uri 13 si 13 Pro sunt pe punctul de a fi prezentate publicului, fiind un moment mult asteptat in special pentru cei pasionati de tehnologie si telefoane mobile inteligente si de ultima generatie.

Lansarea oficiala din Statele Unite ale Americii, lansare care se va desfasura online,* este programata pe data de 14 Septembrie, urmand ca la noi in tara sa puteti precomanda in premiera in Romania un iPhone 13 sau 13 Pro, prin intermediul celor de la Quickmobile.ro.

Fara nici o urma de indoiala, noile device-ul Apple iPhone 13 si iPhone 13 Pro vor asigura performante de neegalat, depasind orice asteptare atat pe partea de software cat si pe partea de hardware.

Device-urile integreaza tehnologii cu adevarat inovatoare care ofera cele mai noi functii pe toate planurile.

Camera sau camerele foto/video, reprezinta un element crucial pentru cei care doresc sa achizitioneze un nou smartphone, fiind de departe un criteriu decisiv in acest sens.

Noile modele de telefoane mobile inteligente de la Apple, se bucura de upgrade-uri importante la sistemul de camere foto/video, care cu siguranta va depasi orice asteptare si va fi peste nivelul generatiei trecute de smartphone-uri.

Din punctul de vedere al design-ului, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult in comparatie cu vechea serie de iPhone-uri. Totusi, discutam de finisaje mult mai bine realizate, finisaje care fac diferenta si care ofera un plus de eleganta device-ului, precum si un feeling la atingere care cu siguranta va intrece asteptarile oricarui viitor cumparator. In plus, decupatura din ecran va fi mai mica, ceea ce va face ca smartphone-urile sa arate mult mai bine.

Majoritatea smartphone-urilor stau excelent la capitolul baterie, inclusiv noile iPhone-uri, iar pentru capacitatea de stocare si autonomie, lucrurile sunt din ce in ce mai bune. Astfel, bateriile vor beneficia de asemenea de upgrade-uri importante cu privire la incarcarea rapida, capacitatea de stocare sau autonomia pentru o utilizare normala in viata de zi cu zi.

Noile iPhone-uri vor primi imbunatatiri considerabile din toate punctele de vedere, insa, de departe cea mai importanta imbunatatire se va simtii in cadrul camerelor foto, domeniu in care batalia intre flagship-uri este una foarte apriga.

Din punctul de vedere al performantelor, iPhone 13 si 13 Pro va depasi cu usurinta modelele anterioare, venind cu un nou procesor, memorie RAM mai mult decat suficienta, placi video de ultima generatie si lista poate continua. De asemenea, in functie de versiunea pe care o veti alege, memoria ROM poate sa difere. Aici discutam astfel atat de versiuni cu 64 GB memorie interna, dar si versiuni de 512 GB sau chiar 1 T. Cu siguranta in cazul versiunilor de top din acest punct de vedere, pe toata durata utilizarii device-ului, nu veti intampina nici un fel de problema cu memoria supraincarcata.

Acestea fiind spuse, cele mai noi smartphone-uri de la Apple – iPhone 13 si 13 Pro vor fi disponibile in curand si reamintim faptul ca, la noi in tara veti putea plasa o precomanda in premiera prin intermediul celor de la Quickmobile.ro, fapt pentru care sunteti invitati sa accesati site-ul si sa bifati notificarile

De asemenea, nu uitati sa va alaturati programului de afiliere deoarece veti putea beneficia de tot felul de noi facilitati.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top