Stiri

Iti doresti ca afacerea ta sa fie in topul Google? Iata ce trebuie sa faci!

Cine nu si-ar dori ca afacerea pe care o detine sa intre in topul celor mai bine vazute si celor mai apreciate afaceri de pe Google? Google este motorul cel mai important de cautare in societatea moderna si, conform unui nou proverb, „daca nu esti pe Google, nu existi”.

Crearea unei campanii de promovare pe Facebook este destul de dificila pentru oamenii de rand, care nu au cunostinte in domeniu si nici o lista foarte bogata de prieteni, colaboratori sau clienti. Baza de date a specialistilor companiei Lemonice este suficient de mare pentru a promova orice afacere! Si unde altundeva trebuie promovate business-urile, daca nu pe site-urile de socializare?

Necesitatea promovarii business-ului in mediul online

Facebook si Instagram sunt cele mai importante site-uri de socializare in momentul actual. Acestea ofera atat persoanelor fizice, cat si celor juridice mai multa vizibilitate decat orice canal de comunicare si prezenta pe Google! Specialistii se ocupa de promovarea afacerilor pe Facebook si pe Instagram, unde videoclipurile si fotografiile pot deveni virale, unde campaniile platite pot avea un real succes sau se pot dovedi bani aruncati pe geam.

Dincolo de faptul ca retelele de socializare repezinta o punte de legatura intre reprezentantii companiei si clienti, acestea pot aduce si rezultate in vanzari si ii pot apropia pe clienti de brand, oferindu-le acestora increderea necesara in produse si servicii, si conturand o comunitate in jurul brandului.

Avantajele publicitatii pe Facebook

Pe site-urile de socializare precum Facebook si Instagram, o data promovata afacerea, se va crea o comunitate, clientii au acces la informatii importante prin intermediul campaniilor de masa si pot transforma promotiile si ofertele companiei in oportunitati pentru cei interesati. In plus, site-urile de socializare ofera feedback rapid si sincer, utilizatorii raspunzand intrebarilor si implicandu-se in discutii despre respectivul brand sau despre produse.

De ce este necesara promovarea online pe retelele de socializare?

Campaniile pe Facebook sunt eficiente pentru ca reprezentantii companiilor vor putea vedea ce este apreciat la un brand si ce se poate imbunatati, dar si pentru ca pot vedea cate persoane au fost redirectionate pe site dintr-o singura postare.

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, Facebook se poate transforma rapid intr-un loc unde brandurile devin cunoscute si intra in topul cautarilor pe motorul de cautare Google. Specialistii depun eforturile necesare pentru ca rezultatele sa fie favorabile.

Principalele caracteristici de care trebuie sa tina cont specialistii care fac campanii pe Facebook

Instrumentele pe care agentia le cunoaste si le are la dispozitie pentru a promova o afacere pe Facebook sunt foarte importante. Reclamele personalizate facute atent ajung imediat „la inima” publicului care frecventeaza aceasta retea de socializare.

De asemenea, specialistii care se ocupa de campania Facebook de promovare a afacerii trebuie sa fie la curent cu schimbarile de algoritmi de vizibilitate si sa genereze solutii pentru fiecare dintre ele. Strategia de comunicare pe Facebook este la fel de importanta pentru reusita campaniei, precum si documentatia si construirea unui plan bine gandit si bine dezvoltat, astfel incat sa creasca vizibiliatea brandului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top