Stiri

Îți dorești o pereche de ghete din piele naturală? – Iată cea mai ușoară modalitate de a le păstra pe termen lung

Încălțămintea din piele naturală este la mare căutare. În zilele noastre prețurile pare că au devenit mai accesibile, întrucât, conform studiilor în domeniul fashion, 4 din 5 femei aleg să achiziționeze încălțăminte din piele naturală.

Pentru că se apropie, încet dar sigur, sezonul rece, alegerea doamnelor se îndreaptă acum spre încălțămintea călduroasă. Ținând cont de climatul rece, pe timp de iarnă, al Iașiului, cu siguranță și tu te afli printre acele femei care își doresc o pereche de ghete din piele naturală, cizme sau botine din piele naturală, astfel încât să fii sigură că nu vei duce grija temperaturilor scăzute. ePieleNaturală.ro îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele. Dar cum te poți bucura de acestea cât mai multe ierni? Află din acest articol care este secretul rezistenței încălțărilor din piele naturală. 

Cum te poți bucura mai mult timp de ghetele din piele naturală? 

Simplu și ușor cu „ingrediente” pe care le ai întotdeauna la dispoziție: apă și săpun. Este atât de simplu deoarece întregul proces de întreținere pentru produsele din piele nu este deloc anevoios și nici nu este nevoie de prea mult timp. Te poți bucura de încălțări frumoase într-un timp scurt. Iată ce trebuie să faci:

  •         Este recomandat ca procesul de curățare al unei perechi de ghete din piele naturală să înceapă cu ștergerea prafului ce se depune pe acestea după o zi de purtat.
  •         Următorul pas este acela de a șterge încălțămintea cu o lavetă de bumbac sau din microfibră care să fie umedă.
  •         Folosirea săpunului – pentru a curăța complet ghetele din piele naturală se folosește fie aceeași lavetă umedă, fie o perie moale cu care se freacă ușor suprafața ghetelor.
  •         După curățare, se șterge săpunul și încălțămintea se lasă la uscat. Este foarte important ca procesul de uscare să fie unul natural. Orice încercare de a usca repede și „artificial” ghetele poate provoca, în timp, daune perechii de încălțăminte.
  •   La final, deși opțional, este recomandat să folosești o cremă specială pentru pielea naturală. Acest lucru oferă rezistență îndelungată. 

Totuși, în cazul unor pete cum sunt petele de sare, trebuie să folosești o soluție specială pentru a scăpa de problemă. Ține cont întotdeauna de specificul petelor și încearcă să adaptezi modalitatea de curățare pentru a nu deteriora materialul. 

Atunci când achiziționezi un produs cu siguranță îți dorești să îl ai pentru mult timp. Să simți, și să realizezi, că ai făcut o investiție bună de pe urmele căreia să obții beneficiile dorite. Acest lucru este valabil și pentru încălțăminte. Depinde de fiecare persoană care va fi durata de viață a acestora. Dacă vei urma pașii recomandați mai sus, te vei bucura și mândri cu încălțămintea ta din piele. Este adevărat că acesta este un material foarte rezistent. Poate cel mai rezistent în timp.

Cu toate acestea, este nevoie de ajutor din partea ta pentru a-l păstra într-o stare cât mai bună timp îndelungat. Desigur că există diverse soluții speciale pentru curățarea ghetelor, cizmelor etc., însă uneori pot fi costisitoare. Pe lângă acest lucru, folosirea pe termen lung a diferitelor soluții chimice poate afecta calitatea perechii de încălțăminte. Tocmai de aceea este bine să apelezi la o opțiune simplă și cât mai naturală prin care să păstrezi frumusețea acesteia. Și ce poate fi mai simplu decât apa și săpunul?

Sursa foto: Freepik.com   

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top