revelion iasi 2020
Stiri

Îți dorești să încerci un job în videochat? Află cum te avantajează colaborarea cu Be You Studio

Nu doar în Iași, ci și în tot restul țării, anunțurile de angajare în domeniul de videochat par să fie constante. Pentru studiourile de profil este se pare o necesitate continuă de a căuta fete dornice să fie modele de videochat. Nu duc lipsă nici de interesate, mai ales că le favorizează acomodarea într-un mod complex.

Pentru cele care știu prea puține despre acest domeniu trebuie spus că  video chat studio presupune de regulă echipe numai de fete, însemnând nu doar modelele, ci și ajutoarele acestora – contabilă, fotograf, traineri etc. Acest lucru este clar în favoarea fetelor, fiind încurajate de context să împărtășească experiențe, să colaboreze, să urmeze exemple ale celor mai experimentate. Nu vor fi puse în situații frustrante și jenante, iar principiul de a nu permite bărbaților să între în studio a devenit se pare o regulă strictă pentru unele studiouri.

Totuși se explică doar altfel atracția pe care o manifestă multe tinere față de videochat? De fapt este un complex de factori și marea lor majoritate se referă la condiții de acomodare și mai apoi sprijin de a evolua.

Puține condiții

Pentru a te angaja într-un studio de videochat cerințele sunt relativ puține. Concret, se impune vârsta minimă de 18 ani și cea maximă de 35, cunoștințe minime de limbă engleză, eventual de utilizare a unui pc. Cu multă seriozitate și implicare, lista cerințelor se termină.

Așadar, joburile de acest gen încurajează fetele să nu se limiteze la puțin și nici să viseze la mai mult, ci concret să fie determinate să își asume jobul și să câștige real mai mult decât ar putea să o facă într-o viață. Încurajează deopotrivă și pe cele începătoare, ce se văd brusc intrate în rândul oamenilor apți de muncă, însă descurajate de lipsa de experiență. Nu va fi cazul aici, căci studiourile mari își permit să ofere training și tot ce este necesar pentru ca experiență să nu fie relevantă.

Se axează pe fiecare fată în parte

Un alt avantaj pe care fetele îl constată este faptul că prin colaborarea cu un studio de profil precum Be You Studio nu ajung să devină simple angajate. Acestea câștigă mai întâi de toate statut de model de videochat. Fiecare fată în parte este instruită, îndrumată de o echipă de traineri. Dezvoltarea ei este o acțiune pe toate planurile, de la aspect fizic la postură, cunoștințe, pricepere în arta coversatiei și nu numai.

Practic, printr-o astfel de abordare, cei din domeniul de videochat le scurtează drumul de acomodare fetelor. Pe termen lung, această tehnică înseamnă o evoluție susținută. Modelul capătă experiență, câștigă mai mult, așadar toată lumea are de câștigat.

Șansele fetelor sunt pe aceeași lungime de undă, iar rezultatul concret vine pe măsură ce modelul este își dă mai mult interesul, se implică, muncește cu seriozitate. Practic câștigul vine condiționat doar de implicarea cu care se muncește. În rest,  nu există limite de câștig, ca drept explicație că modelele de succes ating praguri impresionant de mari privind încasările – chiar și 10.000 de dolari, conform unor sume vehiculate.

Condiții de lux și confort

Dacă încă nu ați reperat cât de cât modul în care un studio de videochat avantajează fiecare model, ei bine urmează și mai mult. Mediul în sine ține cont de faptul că imaginea contează, fiind de altfel o carte de vizită. Studiourile se supun unor rigori stilistice, de design interior și demonstrează că luxul, câștigurile mari pe care modelele le obțin se reflectă și în condițiile de muncă pe care le au.

Completează de asemenea cu un grad înalt de securitate pe toate planurile. Așadar rețelele sunt sigure, conturile aferente pe platformele de profil sunt imposibil de accesat din țară de către un utilizator. Datele sunt confidențiale și toată activitatea este una deloc expusă în țară. Altfel spus, este vorba despre a lucra sub deviza „ține pentru tine acest secret”.

În astfel de condiții se pare că ultima grijă a fetelor tentate de job rămâne aceea de a se reprofila instant sau de curajul de a face din videochat poate chiar primul lor loc de muncă. Dacă ți-a stârnit cel puțin curiozitatea, poți afla mai multe și online, în cadrul paginii oficiale ale studioului vizat.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Lorena

    July 22, 2019 at 11:29 am

    Au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii ce au legatura cu acest domeniu. De asemenea, sustin faptul ca totul este legal, iar in functie de dedicarea fiecareia, probabil si castigurile vor veni la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top