Stiri

Yuniku- ochelari creați prin imprimare 3D

Asa cum va povesteam si pe blogul meu, modul prin care sunt realizati ochelarii de vedere a fost schimbat de catre compania Hoya.

In 2019 putem avea ochelari creati special pentru noi, prin imprimare 3D. Daca aveti probleme cu vederea sau sunteti cu gandul la urmatoarea pereche de ochelari cititi mai intai despre ochelarii Yuniku.

Hoya este unul dintre cele mai mari branduri producatoare de lentile de vedere, cu origini în Japonia, iar ochelarii Yuniku, ce inseamna unic in limba japoneza, ne arata cum putem folosi tehnologia chiar si in domeniul oftalmologic.

Ochelarii Yuniku de la Hoya sunt primii ochelari printati 3D  care pun vederea pe primul loc, fiind creati prin combinarea tehnologiei de scanare 3D cu algoritmi avansati. Ochelarii Yuniku sunt proiectati tinand cont exclusiv de fizionomia si de nevoia vizuala a clientului. Ochelarii obisnuiti pot fi personalizati numai intr-o anumita masura. Cand lentilele si ramele sunt proiectate separat, exista optiuni limitate in ceea ce priveste alegerea unei rame care sa se potriveasca cu lentilele.

Folosind tehnologia 3D, Yuniku este proiectat in intregime in jurul nevoilor vizuale. Dupa ce lentilele sunt pozitionate in mod corect in raport cu ochii, rama este construita in jurul lor folosind imprimarea 3D. Prin integrarea lentilelor si a ramelor personalizate se obtine cea mai buna precizie optica si toate acestea fara a compromite stilul si nevoia vizuala.

Totul incepe cu evaluarea nevoilor de vedere si a trasaturilor fetei. Opticianul scaneaza fata folosind un software avansat care calculeaza pozitia ideala a lentilelor in raport cu ochii. Astfel rezultatul va fi unul perfect, atat ca aspect cat si ca vedere. Dupa alegerea modelului din colectia existenta, clientul poate vedea pe un ecran cum va arata atunci cand va purta ochelarii de vedere. E important sa te vezi din toate directiile, sa vezi cum iti sta cu ochelarii pentru ca astfel iti dai seama ca ai facut alegerea potrivita.

Ce e super cool este faptul ca rama ochelarilor este imprimata in jurul lentilelor cu o precizie de exceptie.  Rezultatul este o experienta vizuala incredibila si o potrivire 100% personalizata.

Ramele Yuniku sunt confectionate din poliamida 12, un material care are proprietatile ideale pentru producerea de ochelari premium. Este mai dur decat acetatul, mai usor decat titanul si mai flexibil decat TR90, un material utilizat in mod obisnuit in alte rame.

Pentru cei care doriti sa aflati mai multe informatii legate de aceasta noua tehnologie va invit sa mergeti la partenerul Hoya din Iasi, E Optica Lens Three, Bd-ul Independetei nr 6A, Iasi.

Ei detin deja tehnologia si va ajuta sa deveniti unici cu Yuniku!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top