Sport

IUSTINA HURMUZ reușește să fie convocată pentru al doilea an consecutiv la echipa națională de baschet feminin

Veste excelentă pentru CS Politehnica Iași Baschet Feminin. IUSTINA HURMUZ reușește să fie convocată pentru al doilea an consecutiv la echipa națională de baschet feminin.

De această dată, convocarea Iustinei este la echipa U20. Lotul național urmează să se întrunească peste două săptămâni, când începe pregătirea oficială pentru competiția FIBA U20 WOMEN’S EUROBASKET din Bulgaria, Sofia, 4-15 iulie 2024.

Până în iulie, lotul național va disputa mai multe meciuri amicale internaționale. “Mă bucur să știu că și în acest an am fost convocată la lotul național, la o altă categorie de vârstă. Voi da tot ce pot pentru a fi la înălțime și să reorezint cu cinste Iașul, clubul și mai ales România!“, e mesajul Iustinei HURMUZ.

Vă reamintim faptul că Iustina HURMUZ a încheiat sezonul Ligii I de baschet feminin drept cea mai bună marcatoare a campionatului. “E o reușită pentru noi să știm că Tina va fi și în acest an la lotul național. Am încredere în ea, știu ce poate. O cunosc de mică, de când a luat mingea de baschet în mâini pentru prima dată. Tina iubește baschetul și mereu vrea să dea totul pe teren! Sunt convinsă că va face o figură frumoasă și la lotul național. Noi ii ținem pumnii de acasă! Mândri, oricum suntem de ea!“, a transmis EMILIA MARIAN, antrenorul echipei CS Politehnica Iași și cea care a descoperit-o și format-o pe Iustina HURMUZ.

Vestea e cu atât mai mare, cu cât sunt 10 ani de când Iașul nu a mai avut o jucătoare de baschet în lotul național de U20! Atunci, Gabriela Măgurean, fiica antrenoarei Emilia Marian, reprezenta Iașul în lotul național U20.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top