casti de copiat
Stiri

Jocuri pentru fete ce ajuta la dezvoltarea acestora

Atunci cand ai copii mici, trebuie sa te dedici trup si suflet in cresterea si dezvoltarea acestora. De multe ori se intampla ca unii copii sa se plictiseasca foarte repede si din acest motiv va trebui sa apelati la diverse jocuri pentru a ii tine mai mult timp ocupati, indiferent daca acestias unt sub supraveghere sau nu.

Chiar daca pare ciudat, dar sunt o multime de jocuri ce se muleaza perfect in dezvoltarea copilului. Indiferent daca vorbim despre jocuri pentru baieti sau jocuri de fete.

Printesele barbie la liceu
Frumoasele printese Barbie pe care toti le cunoastem, s-au hotarat sa mearga la liceu sa studieze in acest joc friv pentru fete, dar orice papusa Barbie trebuie sa arate minunat in fiecare zi din viata ei,astfel ca tu vei avea copilul ocupat personalizand zilnic tinutele papusii Barbie. Atfel copilul tau se va obisnui cu diversitatea, cu eleganta hainutelor si in timp o va ajuta si pe aceasta cum sa isi aleaga hainutele si cel mai important cum sa se imbrace singura.

Puzzle cu Dora
Vino si descopera noul joc cu Dora pe care ti-l oferim in categoria de jocuri online logice cu puzzle-uri. Noi te sfatuim sa incepi cu varianta usoara, mai ales daca nu stii sa joci prea bine aceste jocuri. Aceste tipuri de jocuri ajuta la dezvoltarea inteligentei dar si la atentie mai ampla acordata la detalii. Jocurile de tip puzzle ajuta la dezvoltarea logica si cromatica a copiilor.

Barbie la volan
Barbie la Volan este un joc palpitant de indemanare eroina principala fiind una din cele mai frumose printese de la Disney si anume Barbie. Barbie vrea sa mearga la mall la cuparaturi si se deicide sa mearga cu masina. Din nou, jocul poate ajuta la dezvoltarea atentiei copilului dumneavoastra, indemanare si responsabilitate, copii pot intelege de mici faptul ca, a conduce o masina inseamna o atentie in plus fata de cei din masina si din afara acesteia.

Este important cum alegeti jocurile pentru copii, multe dintre ele, daca stati sa analizati, ajuta la dezvoltarea acestuia. Multi psihologi spun faptul ca jocurile, indiferent daca sunt pe calculator, tableta sau fizice, ajuta la dezvoltarea celor mici. Ii ajuta sa distinga culorile, sa vorbeasca mai repede, sa faca copilul sa distinga binele de rau, frumosul de urat si asa mai departe.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top