Stiri

Jocurile de ieri si de astazi (P)

Jocurile de ieri si de astazi (P)In vremea copilariei existau foarte multe sali de internet in care dupa scoala dar si in timpul ei, tinerii se adunau la un joc, acolo o ora sau poate chiar un full night in weekend sau in zilele de vacanta. Era o nebunie generala cu totii jucau Counter Strike, Red Alert, Starcraft sau Age of Empires, jocuri ce aveau la baza mai mult strategia si de cele mai multe ori munca in echipa. In zilele de astazi lucrurile s-au cam schimbat, salile de jocuri au disparut, acum toata lumea are acasa calculatoare conectate la internet, iar cei ce au prins acea generatie au trecut de acele placeri, iar cei mai noi care mai practica jocuri cu impuscaturi 2015 nu mai simt febra jocurilor de alta data.

Si nu o simt datorita faptului ca tehnologia la capitolul grafica video a avansat foarte mult, iar cerintele unui joc de ultima ora din punctul de vedere al resurselor sunt foarte mari, trebuie placa video ultra moderna, memorie RAM, procesor avansat si asa mai departe.

Una din alternativele pentru jocurile pe calculator sunt cele de pe consolele xbox si playstation, unde nu e nevoie de fiecare data sa upgradezi resursele ceea ce te face ca dupa o astfel de achizitie, timp de doi sau trei ani nu mai ai treaba la acest capitol. In schimb jocurile nu mai pot fi piratate, acestea trebuiesc cumparate iar preturile sunt undeva pe la 50 de euro jocul.

In concluzie.. viata ar fi trista fara astfel de jocuri, dar nici sa se exagereze, sunt cazuri de oameni are au stat inchisi in casa cu lunile pentru ca se jucau pe calculator, oricat de frumoase ar fi si de cat de mult ar dezvolta imaginatia, simturile, reflexele si as amai departe, uneori mai e nevoie si de socializarea fata in fata si interactiunea cu alte persoane.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top