Stiri

Epilare Definitiva Acasa

Epilare Definitiva AcasaO piele fină, fără nici măcar un fir de păr, ne face să pierdem foarte mult timp de-a lungul vieţii. În plus, fie că alegi să te epilezi cu ceară, cu epilatorul electric sau cu lama de ras, epilarea nu este cea mai distractivă activitate.
Însă mai avem o alternativă: epilarea definitivă, pe care o putem face chiar singure, în confortul propriei case. Iată ce trebuie să ştii despre acest tip de epilare.
În primul rând, ţin să menţionez că această epilare nu este definitivă. Nimic nu poate să fie chiar perfect, nu? Totuşi, rezultatul epilării este garantat pentru 6 ani, ceea ce mie cel puţin îmi sună destul de bine. Gândeşte-te cât de des te epilezi şi cât te costă această „distracţie” pe 6 ani şi în mod sigur vei constata că vei economisi foarte mult timp.

Cum funcţionează epilarea definitivă?
Pentru a scăpa de părul nedorit se foloseşte un dispozitiv special cu laser. Iniţial, aceste dispozitive au fost folosite pentru rezolvarea pilozităţii excesive, însă au devenit din ce în ce mai populare şi în rândul femeilor care pur şi simplu s-au săturat să se epileze atât de des. În funcţie de grosimea firului de păr, de culoarea acestuia, de culoarea pielii, dar şi de zona aleasă, lungimea de undă, intensitatea şi puterea luminii sunt diferite.

Sedinţele de epilare trebuie să se repete de câteva ori, pentru că firul de păr creşte în trei etape, dar şi din cauza caracteristicilor pe care le-am numit mai sus, şi au loc la diferite intervale (între 4 şi 12 săptămâni), depinde de fiecare persoană în parte.

Preţul diferă în funcţie de numărul de sedinţe necesare şi de salonul unde te vei epila şi poate ajunge până la 1000 de euro (doar pe picioare).

Din fericire, poţi face acest lucru de acasă, cu propriul tău aparat pentru epilare definitivă.
Marele avantaj al epilării definitive acasă este că te poţi epila oricând ai chef şi timp, iar preţul este mult mai scăzut. Trebuie să ţii cont, totuşi, de câteva lucruri, cum ar fi: nu se foloseşte pe pielea bronzată, trebuie să ai grijă la cât timp te epilezi, înainte de folosirea dispozitivului trebuie să te epilezi cu lama, nu cu ceară sau epilator şi trebuie să ştii ce tip de păr ai.

Epilare Definitiva Acasa

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top