Diverse

Jocurile online sunt la moda

Pentru copiii singuri la parinti este greu sa se joace, daca mama sau tata nu accepta sa fie parteneri de joaca pentru cateva minute. Din pacate, timpul parintilor este limitat, fiindca ei se gandesc sa lucreze in plus si acasa pentru a acoperi cheltuielile. Copiii dispun de timp si au nevoie sa isi consume energia, sa isi valorifice creativitatea si imaginatia. Dupa terminarea sarcinilor scolare, micutii au la dispozitie urmatoarele surse de divertisment:

-cartile. Lumea cartilor este fascinanta si este bine ca fiecare persoana sa citeasca 3-4 pagini pe zi. A citi corect inseamna a intelege pe deplin mesajul scriitorului si a lasa sufletul sa se imbogateasca spiritual.

-practicarea unui sport, inscrierea la diverse cursuri care sa le valorifice talentele. Este util ca micutii sa mearga la cursurile de inot, la cursuri de dans si de actorie sau la baschet, dar toate acestea se fac cu bani. Pretul unei sedinte este de cel putin 100 de lei, iar bugetul familiei este restrans.

jocuri gratis online care nu necesita prezenta unui partener de joc. Dispozitivul prin intermediul caruia oamenii intra pe site-ul Jocurionline exista in casa din perioada in care cursurile se desfasurau online.

Jocurile nu necesita salvare in computer nici descarcarea unei aplicatii care sa ingreuneze functionarea laptopului, a tabletei sau a telefonului mobil.

Instructiunile se gasesc la inceputul fiecarui joc, iar oferta este asa de diversificata, incat vizitatotul va gasi garantat un joc in care sa se reflecte pasiunile sale. Gasesc jocuri pasionatii de masini, iubitorii de animale, cei carora le place sa calatoreasca in autobuz sau in avion si oamenii iubitori de aventura si de suspans. Exista pe site jocuri cu bile, cu eroi, cu motociclete si cu impuscaturi, dar si jocuri de carti. Copiii au la dispozitie jocuri de colorat, iubitorii de senzatii tari jocuri cu  zombie sau cu rechini.

Persoana care doreste sa se joace online gratuit tasteaza Jocurionline si va fi directionata catre site-ul cu sute de jocuri si cu 6 limbi oficiale, intre care se afla la loc de cinste si limba romana. Cu toate ca este un site romanesc, pe el poposesc vizitatori din lumea intreaga, asa se explica faptul ca se pot selecta explicatii in limbile: romana, engleza, germana, italiana, spaniola si franceza. Jucatorul roman poate face doua lucruri utile in acelasi timp: sa se distreze, dar sa selecteze si limba straina in care doreste sa se perfectioneze. Dupa cum in domeniul It este nevoie de limba engleza, cei care se joaca in franceza vor invatat termeni noi, tinzand catre performanta. Nu este sub nicio forma de neglijat aceasta performanta. Se stie ca se obtin rezultate superioare, cand o limba straina se invata prin procedee ludice.

In timpul jocurilor online nimeni nu se accidenteaza fizic, de aceea parintii stau linistiti cand isi vad copiii in fata laptopului sau a tabletei, jucandu-se. E timpul ca oamenii sa nu mai minimalizeze importanta dispozitivelor pentru ca viitorul este al lor. Dupa cum se  poate vedea, comertul online s-a extins, in prezent se organizeaza video conferinte online, participantii aflandu-se la mii de kilometri unii de ceilalti.

In cadrul jocurilor online copiii invata sa interactioneze perfect cu dispozitivele. Multe abilitati dezvolta in mod gratuit aceste jocuri, acestea fiind:

-capacitatea de a intelege intructiunile;

-aplicarea regulamentului in practica;

-capacitatea de a actiona inteligent pentru prelungirea vietii si pentru castigarea nivelului de joc;

-abstractizarea.

Omul si dispozitivul alcatuiesc impreuna un cuplu si actioneaza impreuna ca sa castige. La inceput se actioneaza ludic, apoi computerul sau telefonul mobil este utilizat pentru obtinerea unor venituri, rezolvarea unor probleme, trimiterea de documente la institutii aflate la zeci sau sute de kilometri distanta de domiciliu expeditorului.

Jocul online are capacitatea de a pregati viitorii specialisti, persoane responsabile pentru ca tot ce se invata teoretic, va fi pus in practica mult mai tarziu. Copiii care aleg jocuri cu animalele invata sa hraneasca un cal, sa il duca la iarba si intre timp sa ii faca ordine in grajd, sa il tesale si sa ii examineze dintii, iar daca se raneste, sa cheme veterinarul.

Jocurile online spun o poveste de care jucatorii sunt fascinati, mai ales ca au sansa sa fie o parte din ea. Nimic daunator nu se afla pe acest site fiindca se intelege perfect linia de demarcatie intre real si ireal, intre ludic si realitate si in cazul jocurilor cu impuscaturi sau care au la baza violenta. De fapt, totul este in slujba binelui, a autoapararii si a construirii unei lumi mai bune.

Eroul lupta pentru salvarea umanitatii si mai putin pentru problemele personale. Copii gasesc jocuri atractive pe site, dar si adultii au la dispozitie oferte potrivite varstei si interesului lor. Nimeni nu este uitat si nu este deloc rusinos ca si bunicii sa se bucure de aceste momente magice in care sa se joace pe telefoanele lor. Jocurile online sunt recomandate si in calatoriile lungi in care oamenii se plictisesc si simt nevoia sa butoneze ca drumul sa li se para mai scurt.

Jocuri, mii de jocuri apar si incanta ochii oamenilor, cucerindu-i. Viata este scurta, de aceea fiecare persoana trebuie sa profite din plin de ea. Jocurile online reprezinta cuceriri ale tehnologiei si stiintei in care s-au investiti multi bani si multa munca si imaginatie si ar fi pacat ca oamenii sa nu se bucure de ele!

In prezent, copiii care nu au parteneri de joaca nu mai au de suferit, fiindca se pot juca si singuri la fel de bine. Site-ul cu sute de jocuri interesante ii asteapta.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top