Diverse

Personaje de desene animate si filme care iti influenteaza copilul

Majoritatea copiilor cresc uitandu-se la desene animate si filme pentru copii, cum ar fi Harry Potter. Pentru multi, aceste personaje de desene animate ai filme devin o parte importanta a vietii lor. Ei invata despre prietenie, bunatate si alte lectii de viata valoroase de la aceste personaje iubite.

In crestere, un copil are intotdeauna nevoie de cineva la care sa se uite, iar personajele de desene animate si filme sunt adesea modele pentru ei. Cine ii influenteaza cel mai mult? In acest articol, ne uitam la cele mai faimoase personaje de desene animate si filme care au avut cea mai mare influenta asupra copiilor din intreaga lume. In plus, cei mici te vor ruga sa le cumperi eroi si personaje de jucarie Piciolino, pentru a fi mai aproape de eroii lor.

Top 8 personaje de desene animate si filme care iti vor influenta copiii

Desi exista nenumarate personaje de desene animate si filme grozave, cateva se remarca ca fiind deosebit de influente. Iata primele 10 personaje care au influentat pozitiv copiii din intreaga lume.

  1. Mickey Mouse

Timp de generatii, Mickey Mouse a fost unul dintre cele mai populare personaje de desene animate. Este cunoscut pentru personalitatea sa prietenoasa si pentru capacitatea sa de a depasi adversitatea. Copiii invata ca este in regula sa fii putin diferit si pentru ca prietenie merita intotdeauna sa lupti avandu-l pe Mickey ca ghid.

Prin numeroasele sale aventuri, Mickey Mouse a fost intotdeauna un prieten loial si o inspiratie pentru copiii de pretutindeni. Se numara printre personajele amuzante de desene animate care ii invata pe copii importanta loialitatii si a prieteniei.

  1. Bugs Bunny

Bugs Bunny este unul dintre cele mai iubite personaje de desene animate din toate timpurile. Este cunoscut pentru inteligenta sa si pentru capacitatea sa de a depasi pe oricine ii iese in cale, fie ca sunt prieteni sau dusmani. Copiii invata ca este important sa ramana calmi in fata problemelor si sa se gandeasca inainte de a actiona. De asemenea, invata ca este in regula sa fii putin obraznic din cand in cand! Bugs reuseste intotdeauna sa iasa invingator, indiferent de situatie, facandu-l un model grozav pentru copiii de pretutindeni.

  1. SpongeBob

SpongeBob este unul dintre cele mai populare personaje de desene animate din toate timpurile si pentru un motiv intemeiat! Este amabil, optimist si vede intotdeauna ce e mai bun in oameni, chiar si atunci cand acestia nu merita. Chiar daca SpongeBob poate fi un pic naiv uneori, el este intotdeauna gata sa ierte si sa uite. De asemenea, stie sa se distreze, indiferent de situatie. Ii invata pe copii ca este in regula sa se distreze din cand in cand!

  1. Harry Potter

Harry Potter este personajul principal din  seria de filme fenomen și carti cu acelasi nume. Harry este fiul unor vrajitori, care merge la Hogwarts si descopera ca are puteri de nebanuit. Harry are si un mare simt al dreptatii si lupta mereu pentru ceea ce crede, indiferent cat de dificila ar fi situatia, alaturi de prietenii sai, Ron și Hermione, dar si de alte personaje minunate.

Copiii pot invata de la Harry Potter ca ar trebui sa incerci intotdeauna tot ce poti si sa nu renunti niciodata la ceea ce ti-ai propus, indiferent de situatie. Natura curajoasa a lui Harry este, de asemenea, o calitate excelenta din care copiii pot invata.

  1. Scooby-Doo

Scooby-Doo este un caine grozav iubitor care salveaza mereu ziua si pe prietenii sai umani, Fred, Daphne, Velma si Shaggy. Scooby-Doo este intotdeauna pregatit pentru o aventura si doreste sa ajute la rezolvarea unui mister. Personajul din desene animate Scooby-Doo ii invata pe copii importanta lucrului impreuna ca o echipa pentru a atinge un obiectiv comun. In plus, natura aventuroasa a lui Scooby este, de asemenea, ceva din care copiii pot invata. Copiii pot invata si de la Scooby-Doo importanta de a fi curajos, deoarece acesta se confrunta adesea cu situatii infricosatoare, dar reuseste intotdeauna sa-si depaseasca temerile.

  1. Dora exploratoarea

Dora exploratoarea este un serial care a fost difuzata pentru prima data in 2000. Serialul urmareste aventurile unei fete pe nume Dora, in timp ce exploreaza lumea din jurul ei. Pe tot parcursul emisiunii, Dora le da copiilor lectii importante de viata, cum ar fi sa fie curajosi, politicosi si sa faca mereu tot ce pot. In plus, ii invata si pe copii cuvinte si expresii de baza in spaniola.

Dora exploratoarea este un model grozav pentru copii, deoarece este mereu vesela, indiferent de situatia in care se afla. Si copiii pot invata multe de la Dora, deoarece ea preda mereu lectii valoroase.

  1. Powerpuff Girls

Powerpuff Girls este un serial de televiziune animat american creat de animatorul Craig McCracken pentru Cartoon Network. Spectacolul urmareste aventurile a trei fete cu super-puteri cunoscute sub numele de Fetele Powerpuff. Fetele Powerpuff sunt modele grozave pentru copii, deoarece lucreaza mereu impreuna pentru a-i invinge pe baietii rai. De asemenea, ii invata pe copii importanta de a fi amabili si de a-i ajuta pe ceilalti. Un copil poate invata si despre valoarea muncii in echipa si cum sa coopereze cu ceilalti.

  1. Winnie the Pooh

Winnie the Pooh este un ursulet de plus iubitor de miere, care locuieste in Padurea de O Suta de Acri, impreuna cu prietenii sai Tigrisor, Aiurila, Purcelus, Bufnita, Iepure, Kanga si Roo. De asemenea, este considerat unul dintre personajele amuzante din desene animate. Winnie the Pooh este un model grozav pentru copii, deoarece este intotdeauna prietenos si vesel, chiar si atunci cand lucrurile sunt grele. De asemenea, isi ajuta prietenii ori de cate ori au nevoie si este intotdeauna dispus sa asculte.

Concluzie

A invata de la personajele de desene animate ajuta la construirea unui viitor grozav pentru copilul tau. Acestea sunt cateva dintre personajele de desene animate de top care iti influenteaza copilul. Pe langa faptul ca ofera divertisment, aceste personaje de desene animate pot, de asemenea, sa predea copilului valori importante si lectii de viata.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top