Stiri

Kaufland va construi la Iași al treilea depozit logistic din țară

Kaufland va deschide al treilea depozit logistic din țară la Iași, în vecinătatea Parcului Industrial I Miroslava. Noul depozit va avea o suprafață construită mai mare decât cel de la Turda, dar mai mică față de cel de la Ploiești, conform Economedia.ro

Avem nevoie de suprafaţă generoasă de depozitare deoarece avem un sortiment mare de produse, pe care îl dezvoltăm în continuare. Astfel, pe lista noastră de planuri se află un depozit nou, în zona Moldovei. Compania are deja terenul lângă Iaşi, acesta măsoară peste 400.000 mp, iar suprafaţa construită va fi de 90.000 mp. Ne aflăm în stadiul în care lucrăm deja la autorizare pentru acest al treilea depozit al nostru”, a declarat oficialul Kaufland. Informația a fost confirmată pentru Economedia.ro de către Valer Hancaș, director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Depozitul logistic de lângă Parcul Industrial I Miroslava nu este singura investiție a Kaufland la Iași: compania are în derulare construirea unui nou supermarket în zona de nord-est a Iașului (cartierul Tătărași) și, conform surselor Economedia.ro, pregătește încă un magazin în apropierea unei foste platforme industriale din partea sudică a orașului (cartierul CUG).

Oficialii Kaufland nu au oferit detalii despre aceste două proiecte, dar au subliniat că, în 2021, dezvoltarea logistică și de noi magazine în țară înseamnă angajarea a încă 1.000 de persoane. În prezent, Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori din România cu un număr de peste 15.000 de salariați.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top