rent a car iasi iasi
Stiri

La Madrileña – Primul Spanish Restaurant & Wine Bar din Iasi

La Madrileña - Primul Spanish Restaurant & Wine Bar din IasiLa Madrileña este primul Spanish Restaurant & Wine Bar din Iasi si este proaspat deschis in locul fostului L’Antica Pizzeria, situat pe strada I. C. Bratianu nr. 30, un nou local cu aer mediteranean, specialitati culinare iberice si spirit spaniol in fiecare dintre preparate.
Acum daca te-a luat asa un mare #dordespania poti veni “La Madrileña” si sa te bucuri de mancarea si vinurile spaniole in fiecare zi.
Aer mediteranean, specialităţi culinare iberice și spirit spaniol în fiecare dintre preparate – este prezentarea noului restaurant cu specific spaniol din Iași, deschis lȃngă Teatrul Naţional Iași, pe Strada I.C. Brătianu 30.

Restaurantul servește reţete gătite proaspăt și gustoase, cu ingrediente aduse din Spania. În meniu, dincolo de binecunoscuta tortilla española sau tradiţionala paella – care se găsește în două combinaţii: cu fructe de mare și mixtă (fructe de mare, pește și pui), cârnaţii Chorizo, Morcilla, Salchichon sau jamonul nu lipsesc din meniul cu specialităţi culinare iberice pregătit de La Madrileña.

4

Moro frito, din fălci de porc la placă și cartofi, Boquerones, o specialitate spaniolă de pește marinat sau Callos a La Madrileña, specialitate din burtă de vită, cȃrnaţi Chorizo și sos, sunt cȃteva dintre delicatesele din carne ale bucătăriei spaniole perfecte pentru o masă servită pe ritmuri de flamenco.

Iubitorii reţetelor mediteraneene cu fructe de mare se vor bucura de o vacanţă culinară pe cinste, pentru că midiile, calamarii, caracatiţa sau vongolele nu lipsesc din meniul La Madrileña.

2

Vinul ocupă un loc special în meniu întrucȃt restaurantul servește o selecţie de vinuri roșii, albe și rose exclusiv din Spania care, alături de ambianţa intimă a localului, muzica spaniolă, recomandările personalului și bunătăţile din partea casei te aduc mai aproape de atmosfera “caliente” și gustul autentic al Spaniei.

Restaurantul La Madrileña este deschis în fiecare zi, în intervalul 8.30 – 23.00, cu oferte pentru mic dejun spaniol, dar și cu Plato del dia: Mȃncarea zilei – specialităţi cu savoare autentic spaniolă, gătite în număr limitat de porţii, de luni pȃnă vineri.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: La Madrileña - Spanish Restaurant & Wine Bar | Iasi 4u

  2. eugen

    February 1, 2015 at 8:29 am

    Excelent….o masa pe cinste si un vin pe masura..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top