Stiri

Cand sa apelam la birourile de traduceri?

model_3Fiecare avem nevoie la un moment dat de materiale traduse din/in diverse limbi (acte, manuale, carti etc). Putem incerca sa le facem singuri dar la un punct ne vom izbi de diverse probleme. Stai sa te gandesti apoi sa apelezi la un traducator autorizat, specializat in domeniul in care ai nevoie? Oscilezi, dar iti lasam mai jos o serie de argumente care te pot ajuta sa iei mai usor o decizie.

Necunoasterea limbii – este un aspect principal care te poate indruma spre un birou de traduceri. Poti crede ca o stii, pentru ca o auzi/vorbesti adesea, dar te poti izbi de termeni pe care doar un traducator specializat ii poate traduce ca la carte.

Doar un traducator autorizat iti poate garanta calitatea traducerii realizate, semneaza si stampileaza pentru ea in baza unei autorizarii/unui certificat primit de la Ministerul Justitiei, singura institutie din tara abilitata sa autorizeze traducatori. De aici vine si garantia automata a profesionalismului. Mai mult decat atat, un birou de traduceri iti poate oferi servicii de calitate, angajatii sai fiind cu studii de specialitate. Acestia detin pe langa experienta si competenta, si materiale ajutatoare pe toate domeniile (dictionare, glosare, programe performante etc)

Atentie daca aveti nevoie ca actele traduse sa fie legalizate ulterior de notar (diplome de studii, contracte diverse, acte de stare civila etc)! Acestia legalizeaza doar traduceri autorizate, care au stampila si semnatura celui ce a realizat traducerea.

model_3

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Silviu Popa

    February 24, 2015 at 4:21 pm

    Cel mai serios birou de traduceri cu cele mai accesibile preturi, si unde nu gasesti acrituri de secretare care sa-ti vorbeasca de sus este cu siguranta AxA Traduceri din spate de la Judecatorie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top