Ieseanul

Lenjerii de pat Jacquard, pentru cei care adoră răsfățul!

Îți place să te simți răsfățată? Atunci prelungește aceste momente și mai ales, învață cum să le aduci în viața ta. Chiar și când vine vorba despre somn sau trezitul de dimineață, un plus de eleganță și rafinament nu strică niciodată, iar acea senzație de răsfăț pe care o dorești o primești cu lenjerii de pat Jacquars!

Aspect deosebit

Pentru a înțelege mai bine cum arată lenjerii de pat Jacquard, gândește-te la aspectul estetic aparte al mătăsii, dar fără luciul acesteia, care nu este pe placul unora dintre noi.

Potrivit pentru toate sezoanele

La fel ca și o lenjerie Damasc, și cele Jacquard se potrivesc pentru toate sezoanele. Căldura verii va fi mai ușor de suportat, dar vei avea parte și de căldura așternuturilor pe care ți-o dorești pe timp de iarnă. Ce poate fi mai bine decât atât?

Paletă de culori și modele diverse

Sunt nenumărate modele de lenjerii de pat Jacquard, într-o paletă variată de culori. Vei fi impresionat de acestea, chiar vei fi plăcut surprins, mai ales dacă până acum nu ai fi luat în calcul folosirea unei astfel de lenjerii de pat. Patul matrimonial va fi unul plin de lux, rafinament, eleganță, totul cu ajutor acestor lenjerii de pat Jacquard!

Recomandări pentru întreținerea lenjeriilor

Dacă la alte tipuri de lenjerie de pat nu existau prea multe recomandări speciale privind întreținerea lor, de această dată lucrurile se complică puțin, dar nu cu mult. Trebuie să reții că avem de a face cu lenjerii de pat Jacquard, o expresie a luxului, de aceea dacă vrei să te bucuri cât mai mult de investiția făcută, ar fi bine să respecți recomandările producătorilor.

Fără înălbitori chimici

Niciodată nu se vor folosi înălbitori chimici pentru a spăla lenjerii de pat Jacquard. Da, avem de a face cu un material rezistent, la fel ca la o lenjerie Damasc, dar asta nu înseamnă că trebuie să abuzăm de această calitate a lui. Cu timpul, substanțele chimice care se regăsesc în aceste produse vor afecta țesătura, care se va degrada mult mai repede.

Temperatură scăzută de spălare

Lenjeriile de pat de acest tip se spală întotdeauna doar în mașina automată, la maxim 40 de grade. Pentru a le călca, fierul trebuie să aibă temostatul fixat la 130 de grade.

Alege rezistența și durabilitatea!

Chiar dacă, la prima vedere, prețul unor lenjerii de pat Jacquard este mai mare decât al unora clasice, trebuie să știi că merită fiecare ban, deoarece au o mare rezistență și durabilitate, ceea ce te face să nu cumperi în fiecare an una nouă. Chiar și un dormitor anost și fără personalitate poate căpăta un nou look atunci când folosești astfel de lenjerii de pat!

Indiferent dacă le achiziționezi pentru a le folosi în dormitorul matrimonial, pentru patul celui mic, sau poate un cadou aparte pentru un prieten sau o rudă, aceste lenjerii sunt pur și simplu perfecte. Răsfăț, eleganță, lux, rezistență, calitate, pur și simplu vei găsi mereu puncte forte pentru acestea, care vor deveni rapid preferatele tale!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top