Stiri

Glowmania.ro – magazinul cu cele mai diverse lucruri

Glowmania.ro este magazinul cu cele mai diverse lucruri! Aici vei găsi nu doar lampa UV, ci și felurite accesorii, precum și accesorii biciclete. Sună bine, nu- așa, să găsești totul într-un singur magazin online? Acest aspect este foarte important, deoarece în acest fel poți omite o serie de costuri aferente transportului!

Nu asta cauți și tu, un magazin online în cadrul căruia să găsești de la cele mai uzuale lucruri, până la cele mai neobișnuite sau cele de o importanță peste medie? Dacă vrei să navighezi printre fapturile unui magazin online anume, atunci alege glowmania.ro! Cu siguranță vei fi surprins de multitudinea de produse găsite aici.

3 cele mai bune lampi UV bactericide
1. Lampa bactericidă UVC 8W cu tub germicid Osram

Aceasta lampă bactericidă este prevăzută cu un tub UVC și mai mult decât atât, are rolul de a distruge microorganismele, eficiența dovedită în acest sens fiind de până la 99.9%.  Lampa bactericidă UVC 8W cu tub germicid Osram este lampa cu o suprafață de acțiune de 8 mp, aceasta fizându-se foarte ușor pe perete cu ajutorul accesoriilor cu care vine la pachet.

Alimentarea se face la rețeaua electrică prin intermediul cabulului de alimentare cu întrerupător.

  1. Lampa bactericidă metalică cu ozon 36 W

Printre cele mai bune lămpi de pe piață se numără și lampa bactericidă metalică cu ozon 36 W, reunoscută pentru puterea razelor UVC care au rolul de a distruge microorganismele, provocând ruperea lanțului ADN. Astfel, acestea nu mai au capacitatea de a se reproduce sau de a supraviețui.

Este, pe de altă parte, o lampa UV al cărui preț nu este exagerat de mare. În cazul în care vrei să faci o investiție bună într-o lampă de calitatea, lampa bactericidă metalică cu ozon 36 W poate fi lampa pe care ai căutat-o atât de mult timp!

  1. Lampa UV bactericidă portabilă tip baghetă 3W

Fiind o variantă mult mai ieftină decât celelalte modele de lămpi menționate anterior, lampa UV bactericidă portabilă tip baghetă 3W se remarcă prin faptul că este o lampa UV pliabilă și foarte ușor de luat oriunde. De altfel, aceasta reduce riscul de contaminare sau îmbolnăvire, distruge bacteriile și inactivează virusuril, având un timp de sterilizare de 25 până la 30 de secunde.

Accesorii biciclete corespunzătoare nevoilor tale

Tot pe glowmania.ro găsești accesorii biciclete corespunzătoare nevoile tale! Ai nevoie de un accesoriu de calitate, pe care să-l folosești o perioadă cât mai îndelungată de timp?

Aruncă o privire peste gama de accesorii, precum:

  • Leduri;
  • Lumini de siguranță;
  • Spițe;
  • Cricuri pentru bicicletă;
  • Cabluri antifurt și multe altele.
Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top