Business

Lenovo ThinkPad, statii de lucru mobile

lenovo-thinkpad-2

Stațiile de lucru mobile sunt cele mai puternice dispozitive din segmentul de afaceri. Lenovo ThinkPad, statii de lucru mobile oferă capabilități și caracteristici specifice afacerii și hardware puternic optimizat pentru stabilitate, fiabilitate și performanță.

O gamă largă de opțiuni de asistență, accesorii unice, disponibilitatea pe termen lung a pieselor de schimb și diverse tipuri de garanții, sunt caracteristice acestei clase de notebook-uri. Adesea aceste dispozitive au porturi și interfețe care nu au mai fost folosite de mult timp în produsele de larg consum, dar sunt încă la modă în mediul corporativ.

Lenovo ThinkPad P71

ThinkPad P71 de la Lenovo este pe primul loc în clasament. Carcasa puternică și fiabilă ne este familiară de la ThinkPad P70, astfel încât modificările au afectat doar componentele interne. Pe lângă procesorul Quad-Core din familia Kaby Lake, are o placă grafică modernă Nvidia Quadro bazată pe arhitectura Pascal.

Performanța este foarte bună, iar încălzirea și zgomotul ventilatorului sunt normale. Vei fi mulțumit de afișajul 4K, care este calibrat din fabrică. Parametrii măsurați sunt foarte buni – afișajul nu se pierde pe fundalul concurenților. ThinkPad P71 este disponibil în mai multe configurații diferite, astfel încât să poți alege modelul în funcție de nevoile tale.

Doresti lapturi Lenovo pentru business-ul tau? Stiai ca produsele refurbished sunt mult mai accesibile ca si pret? Descopera oferta lenovo thinkpad refurbished de la Server Config cu garantie extinsa pana 5 ani si livrare direct din stoc a numeroase modele.

Lenovo ThinkPad P1 2019

ThinkPad P1 2019  este o stație de lucru mobile, subțire de 15 inci. Diferențele față de ThinkPad P1 anterior  sunt minime și nici carcasa nu s-a schimbat. Doar procesoarele și placa video au fost actualizate – de fapt, ele disting P1 de  ThinkPad X1 Extreme. Acesta din urmă este echipat cu plăci grafice de consum GeForce GTX. ThinkPad P1 2019 vizează portabilitatea și autonomia și, prin urmare, nu este capabil să ofere același nivel de performanță ca ThinkPad P53, mai ales când vine vorba de placa grafică.

Performanța procesorului este puțin mai bună, dar nu deosebit de bună. Pe de altă parte, datorită caracteristicilor descrise, P1 este foarte silențios. Alte caracteristici includ dispozitive de intrare excelente și un ecran mat luminos, care beneficiază de o gamă de culori mai largă.

Dell Precision 5540

Dell Precision 5540 este un rival direct cu  Lenovo ThinkPad P. Stație de lucru mică de 15 inci. Abordarea de design aici este aproximativ aceeași cu cea a P1. Dell a luat XPS 15 standard și l-a echipat cu o placă grafică profesională și un procesor puternic. La fel ca P1, sistemul de răcire al lui 5540 nu poate asigura o disipare adecvată a căldurii sub sarcină continuă. Nivelul de zgomot, pe de altă parte, este scăzut. Unitatea de testare cu afișaj OLED are o calitate excelentă a imaginii. Dacă lucrezi adesea în afara casei, atunci este mai bine să alegi o configurație cu un afișaj diferit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top