Diverse

Un oras mai curat cu eurocontainere si pubele

Un oras curat se intretine prin:

-educarea cetatenilor sai. Profesorii trebuie sa le vorbeasca elevilor la scoala, cat de important este sa puna gunoiul in cosuri si mai ales sa contribuie la colectarea selectiva, care inseamna economii substantiale de resurse. Oamenii trebuie sa isi atraga atentia frumos unul altuia, cand zboara un servetel din buzunarul cuiva sau sunt abandonate pe banca din parc sau din sala de asteptare mastile folosite, sticlele de apa terminate sau incepute si paharele goale din care s-a servit inghetata.

Un cuvant politicos, o privire cu subinteles pot contribui impreuna la cresterea civilizatiei dintr-un sat, dintr-un oras sau dintr-o colectivitate.

Sunt trista de cate ori lipsesc de pe strada sau din parc cosuri colectare selectiva, oamenii fiind obligati sa amestece paharele de unica folosinta din plastic sau din carton cu sticla si cojile de banana.

-dotarea locului respectiv cu suficiente cosuri gunoi. In lipsa acestora oameni vor avea o scuza si vor continua sa arunce resturi pe strada. Gunoaiele de pe strada inseamna: pericol, boala si mizerie. Pe o coaja de banana poate aluneca o batrana si se accidenteaza grav. O masca folosita lasata la voia intamplarii este o sursa de virusi si de bacterii, la fel acele de seringa folosite, medicamentele expirate, diferite piese si componente toxice care pot contamina pamantul si panza freatica.

Sanito.ro are in stoc modele de eurocontainere si pubele sigure (sunt prevazute cu capac), usor de manevrat si incapatoare.

Exista si cosuri de gunoi de lux, care pot fi amplasate in apropierea unor institutii de prestigiu sau in partea orasului care arata fabulos.

-personal bine pregatit si responsabil care sa asigure curatenia orasului. Resursa umana este cea mai importanta in toate sectoarele de activitate.

Dar la fel de curata se poate mentine si curtea unei case sau vile cu ajutorul cosurilor de gunoi comandate de pe site-ul Sanito.ro.

Din acest magazin se pot comanda cosuri de gunoi pentru exterior, dar si pentru interior. Ambele categorii de produse sunt deosebit de utile si este nevoie de ele in birourile copiilor si ale adultilor, fiindca din activitatea lor rezulta multe resturi de hartie, mine de pix uscate, masa lemnoasa ce provine de la ascutitul creioanelor,  foile rupte din caiete.

Cosul de gunoi din bucatarie nu este suficient si el este destinat resturilor alimentare.

Sanito.ro ne preda tuturor lectia curateniei exemplare in case, in curti, dar si pe strazile orasului si parcurilor.

Cosurile puse la distante bine stabilite reprezinta solutia rezonabile, fiindca nu este indicat sa indesi mizeria in buzunare sau in sacosa in care ai lucruri bune. Imagineaza-ti ca asezi sticla cu cateva picaturi de suc, careia i-ai pierdut capacul in plasa in care ti-ai cumparat haine din mall! O asezi bine, dar ea cade si pateaza lucrurile pe care nu ai apucat inca sa le porti.

Cosurile din magazinul prezentat mai sus sunt elegante si au preturi rezonabile. Oamenii ar trebui sa fie invatati sa colecteze selectiv gunoaiele si in gospodarie, dar si in locurile publice, unde exista aceasta posibilitate.

Din acelasi magazin se pot comanda servetele antibacteriene, masca de protectie cu trei pliuri si toate produsele de curatenie atat de necesare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top