Stiri

LG transformă soluțiile de aer condiționat în elemente de design interior

LG Electronics anunță lansarea locală a noilor modele de aer condiționat din 2024. Noile soluții de climatizare inovatoare de la LG din gamele Artcool Gallery și Dualcool nu doar că asigură un ambient plăcut și sănătos, dar reprezintă și piese centrale în designul interior, adaptându-se nevoilor moderne ale consumatorilor.

Cele mai recente aparate de aer condiționat, cele d eperete nu vorbim acum despre aerul conditionat portabil, din gama Artcool Gallery de la LG (modelele LG Artcool Gallery Special și LG Artcool Gallery Premium) sunt concepute pentru a contribui la asigurarea unei vieți mai bune în orice spațiu, oferind performanțe remarcabile și un design cu totul unic. De asemenea, aparatele au o eficiență energetică A++/A+ și asigură o răcire uniformă mulțumită fluxului de aer în 3 direcții, o funcționare în condiții mai bune de igienă și o varietate de opțiuni de personalizare prin aplicația mobilă intuitivă ThinQ.

Cu un ecran LCD Full HD de 27 inchi, mărginit de o ramă din lemn simplă, dar sofisticată, Artcool Gallery creează impresia unei opere de artă înrămate, mai degrabă decât a unui aparat de aer condiționat. Designul modern transformă aparatul de aer condiționat într-un element decorativ care reușește să se armonizeze cu orice spațiu, mulțumită display-ului personalizabil ușor de utilizat.

Cu ajutorul aplicației LG ThinQ, utilizatorii pot afișa pe ecranul aparatului o gamă largă de conținut, de la imagini simple sau lucrări celebre care să completeze designul locuinței, la fotografiile preferate din telefon pentru o notă de personalitate. În plus, LG Artcool Gallery le permite utilizatorilor să își extindă experiența de diverstiment acasă prin funcția de Mirroring, prin care pot urmări conținutul de pe smartphone direct pe ecranul aparatului de aer condiționat.

Pe lângă performanța de răcire, noile aparate de aer condiționat de la LG vin cu un ecran suplimentar complet care asigură o vedere intuitivă asupra temperaturii, datei și orei. În plus, pot fi gestionate cu ușurință datorită telecomenzii inteligente incluse sau prin intermediul aplicației mobile care le permite utilizatorilor să aleagă setările preferate, dar și să controleze starea aparatului în timp real și să monitorizeze temperatura camerei, umiditatea, consumul de energie și calitatea aerului, totul de la distanță.

Cele mai recente aparate de aer condiționat de la LG își adaptează circulația aerului în funcție de spațiu datorită fluxului de aer în 3 direcții. Aerul rece este distribuit prin partea stângă, dreaptă și inferioară a cadrului, oferind o răcire intensă în fiecare colț al camerei. Totodată, indiferent de poziția față de aerul condiționat, persoanele aflate în încăpere nu mai trebuie să se îngrijoreze în privința aerului puternic deranjant mulțumită fluxului de aer indirect care asigură o distribuție uniformă a aerului, oferind utilizatorilor o senzație confortabilă.

LG Artcool Gallery contribuie, de asemenea, la crearea unui mediu interior pe cât de liniștit, pe atât de confortabil, funcționând la un nivel de zgomot de până la 20 de decibeli, închizându-și paleta inferioară și intrând în modul sleep pentru a nu deranja sau întrerupe odihna utilizatorilor.

Curățarea zonelor greu accesibile din interiorul aparatului de aer condiționat nu a fost niciodată mai ușoară. Mai mult, mulțumită modului Freeze Cleaning, care folosește gheața topită pentru a spăla praful și contaminanții care provoacă mirosuri, sunt reduse până la 99% dintre bacteriile Pseudomonas. Pentru a menține calitatea aerului, funcția Auto Clean+ se activează automat după utilizarea aparatului de aer condiționat pentru a detecta și îndepărta umezeala. Utilizatorii pot regla volumul de aer pentru o uscare mai rapidă și mai puternică sau pentru o funcționare mai silențioasă.

LG DUALCOOL 2024

Noul model Dualcool din 2024 asigură un mediu interior plăcut pe tot parcursul anului, valorificând cele mai recente tehnologii de climatizare LG, inclusiv funcțiile Soft Air™, Auto Cleaning™  și Freeze Cleaning™  care sporesc confortul întregii familii.  Având un design complex și un finisaj mat rafinat, cel mai recent aparat de aer condiționat LG Dualcool este un element elegant care poate fi controlat și monitorizat chiar și de la distanță prin intermediul aplicației ThinQ™.

Încorporând sistemul inovator DUAL Vane™, aparatul de aer condiționat LG Dualcool emite aer cald sau rece în mai multe direcții pentru a oferi un control optim și eficient al temperaturii. În plus, noul model utilizează senzorul Human Detection Sensor™, care detectează distanța dintre aparatul de aer condiționat și persoanele aflate în încăpere și își ajustează modul de flux de aer (direct sau indirect) în funcție de aceasta. Utilizatorii pot ajusta setările senzorului astfel încât, în funcție de apropierea lor de unitatea interioară, LG Dualcool să producă un flux de aer direct sau indirect.

Echipat cu compresorul Dual Inverter Heat Pump, eficient și fiabil, aparatul de aer condiționat inovator de la LG funcționează în orice sezon, având un indice de eficiență energetică UE de A+++. Mulțumită funcțiilor de gestionare inteligentă a energiei, aparatul de aer condiționat Dualcool poate contribui la reducerea costurilor de climatizare a locuinței, conferind eficiență energetică pe tot parcursul anului.

O altă soluție de reducere a costurilor de funcționare este prin activarea senzorului din Dualcool care pune automat aparatul de aer condiționat în modul de economisire a energiei dacă nu sunt detectate persoane în locuință. De asemenea, funcția de detectare a ferestrelor deschise poate preveni risipa de energie, activând modul de economisire a energiei dacă temperatura din încăpere crește sau scade brusc.

Cel mai nou aparat de aer condiționat rezidențial LG Dualcool este conceput pentru a oferi un confort interior optim în toate anotimpurile” a declarat James Lee, directorul Air Solution Business Unit la LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „LG se angajează să stabilească noi standarde în domeniul climatizării locuințelor și va introduce în permanență inovații HVAC eficiente și prietenoase cu mediul.”

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top