Evenimente

Link your Business 2 @ Hotel Unirea, 25 martie 2010

link-your-business-2010Ziarul de Iasi si clubul Oameni din Online organizeaza editia a II-a a conferintei “Link Your Business” dedicata promovarii oportunitatilor de afaceri pe care le ofera mediul online. Evenimentul are loc pe 25 martie 2010 la Hotel Unirea.
A doua editie Link Your Business este structurata in doua sectiuni. La ambele sectiuni participarea este publica si se face pe baza unei rezervari prealabile si achitarii unei taxe de 100 de lei. Sectiunea de dimineata este tip conferinta iar cea de dupa-amiaza este organizata sub forma unor workshop-uri pe teme specifice.
Beneficii participare
– Informatie pertinenta oferita de profesionisti, studii de caz
– O structura logica si bine articulata a conferintei care va aborda atit aspecte generale cit si aspecte practice specifice unui anumit domeniu
– Solutii practice, validate de aplicarea lor in realitate
– Acces la experienta speakerilor, la tendinte si noutati specifice mediului online ca mediu de afaceri

Speakeri:
Gabriel Mardarasevici
Tema prezentarii: Finantarea proiectelor din online
gabriel_mardarasevici2Si-a inceput cariera ca asistent universitar la Al. I. Cuza. Imediat dupa revolutie, Gabriel Mardarasevici a infiintat compania “Radix”, specializata in furnizarea de solutii IT, software si servicii. Atunci, a exploatat, practic, un domeniu mult prea putin cunoscut in Romania. Si a reusit. La inceputul lui 2005 a vindut compania “Radix” dar a continuat munca in acelasi domeniu. Acum isi împarte timpul între propriile afaceri si pozitia de Acting Chairman la Ness Technologies România, unul dintre cei mai importanti furnizori de software si servicii de pe piata locală.

Adi MIRONESCU
Tema prezentarii: “Be online, be real” – crearea si consolidarea identitatii in online si nu numai
Adrian Mironescu consultant si designer de identitate de brand. Abordarea sa este una completă, clară, proaspătă, simplă, diferentiatoare. Printre clientii si/sau brandurile cu care a lucrat: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Centrul Cultural Francez din Iasi, British Council Iasi, Microsoft Academic Program România, Sinergy Communications, Erste Bank, Habitat for Humanity România, Innopay Olanda, Arhipelago, Ayon, Saviso, Premian.

Ciprian GAVRILIU
Tema prezentarii: Inovatie si creativitate in online
Ciprian Gavriliu – PlayTheBallsCiprian Gavriliu- managing director la agentia interactiva PlayTheBalls, online marketer, producator al emisiunii Online Shift si al conferintelor IMTO. 6 ani in online, peste 100 de proiecte finalizate, lucrand pentru companii ca: ASEBUSS, Ceramica Iasi, Go Travel, Simplus, Airbites, Doraly, The Investor, 13 Grade.

Gabriel „Krumel” CURCUDEL
Tema prezentarii: SEO pentru afacerile locale si oportunitatile online
Fondator Advert Point, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti romani in Search Engine Optimization. Cofondator Oameni din Online.

Doru Panaitescu
Tema prezentarii: Cum folosesti retelele de socializare online in afaceri
Panaitescu este consultant independent online iar recomandările sale sunt trainingurile susţinute pînă în prezent şi experienţa acumulată în poziţii precum Buying Director la Initiative Media, Online Sales Manager la ARBOMedia, Marketing Manager la Astral Telecom şi DNT.

Dorin Boerescu
Tema prezentarii: Marketing afiliat
Fondator si actionar Agrafa Print Services, Godmother, Hyperactive, Tiparituri.ro – companii cu o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro în 2008. A coordonat proiecte si campanii web pentru clienti din industria bancara, auto, farmaceutica, real estate. Are la activ doua premii Internetics: 2003 – www.convertor.ro si 2005 – www.5pm.ro (proiect colectiv) si nominalizari Internetics pentru alte proiecte si campanii. In 2007 a initiat si coordonat proiectul de recrutare si training “Vreau sa fac marketing online” – realizat in colaborare cu IQAds, Hotnews, Arbomedia, New Media, Doru Panaitescu. In anul 2009, impreuna cu Daniel Enache a preluat www.2parale.ro.

Gabriel Amarandei
Tema prezentarii: Business blogging
Gabriel Amarandei a fondat si dezvoltat haipa.ro, una din cele mai mari comunitati de bloguri din Romania. Haipa.ro ofera hosting gratuit si numara in prezent 4594 de bloguri.

link-your-business-2010

Cine participa
– Antreprenori
– Marketeri
– Manageri de produs
– Executivi
– Studenti
– Jurnalisti

Program
PREZENTARI
8.30 – 9.00 Primirea participantilor
9.00 – 9.50 SEO pentru afacerile locale si oportunitatile online: Gabriel Curcudel (Krumel)
10.00 – 10.50 Finantarea proiectelor din online: Gabriel Mardarasevici
PAUZA DE CAFEA
11.10 – 12.00 Social media in afaceri: Doru Panaitescu
12.10 – 13.00 “Be online, be real” – crearea si consolidarea identitatii in online si nu numai: Adi Mironescu
PAUZA DE MASA
WORKSHOP
14.00 – 15.00 Business blogging: Gabriel Amarandei
15.00 – 16.00 Marketing afiliat: Dorin Boerescu
PAUZA DE CAFEA
16.20 – 17.20 Inovatie si creativitate in online: Ciprian Gavriliu

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: BlogMeet #27 la Ciric | Bogdan Alupoaie's Blog

  2. Pingback: BlogMeet #27 la Ciric 2010 | Blog Iasi4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top