Evenimente

Lisnic Barber Shop deschide o nouă locație, în cadrul Newton Residence

Lisnic Barber Shop va inaugura o nouă locație, în data de 12 septembrie, în cadrul complexului Newton din zona Tătărași. Noul barbershop va veni în întâmpinarea clienților din zona Tudor – Tătărași – Metalurgie cu servicii de tuns și îngrijire a bărbii și a părului, precum și cu o gamă variată de produse specifice precum șampoane, balsamuri, aftershave-uri, etc.

Abonamentele existente vor putea fi utilizate sau prelungite și în locația Newton Residence. Pentru cei care nu au aflat deja, Lisnic pune la dispoziția clienților trei tipuri de abonamente avantajoase cu acces nelimitat: Haircut & Styling, Trim & Shave și Gentelman’s Package. Prețurile variază între 99 și 149 lei și se oferă discounturi la plata în avans. Toate serviciile sunt oferite de barberi formați în cadrul Lisnic Barbers Academy, locul în care meseria devine artă.

Rezervările se pot face telefonic, accesând https://lisnicbarbershop.ro/ secțiunea booking sau folosind aplicația (disponibilă pentru Android sau iOS) care oferă reduceri substanțiale precum și notificări pentru serviciile last minute cu discount de 50%.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top