Evenimente

Livio & Roby @ Club XS, 6 noiembrie

livio-roby-xs-6nov2010Livio si Roby, sau asocierea care a revolutionat deep tech-house-ul local si s-a extins mai departe de gandul multora dintre cei care au subapreciat scena electronica romaneasca, este duo-ul care in 2004 si-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide si prolifice echipe de platan, de la noi.
Cu un stil rafinat in timp, o ureche fina si ceva productie la activ, in 2005 l-au cooptat pe George G, creand Mon… ochrome, actual Premiesku, proiect inspirat de motivele etno ale muzicii traditionale romanesti.
De aici, releasurile si remixurile au inceput sa curga relaxat; cu notorietatea in ascensiune si multa inspiratie, Livio si Roby au bifat label-uri ca Viva, Cecille, Junior Boy’s Own, Fumakilla si, cel mai recent, Desolat.

In 2006, Monochrome a curatat de premii competitia Heineken Music Thirst Studio Global Session, adjudecand Global Winners si People’s Choice Award, 2007 gasindu-i in drum spre Las Vegas, pentru a reprezenta Romania, sub auspicii Heineken. Aprecierile nu s-au lasat asteptate, Dj Mag si Juice catalogandu-le prestatia de la Tao Beach drept elementul de baza al weekend-ului.
Odata cu release-ul ‘Children of house’ a venit si propunerea de rezidenta in Studio Martin, seara pe care baietii au hotarat s-o numeasca intocmai, Martin, Kristal si La Mania devenind cluburile in care cu totii i-am vazut performand regulat. Anul si realizarile; 2008 le-a pus pe raft alte premii, Best Producers, la South Eastern Europe Music Exhibition Awards si Best Upcoming Artist – Roby, la Nights.ro Awards. Adiacent binemeritatei recunoasteri, L & R au devenit si gazde la One fm, unde timp de 2h, impreuna cu invitatii lor, au livrat, cui a ascultat, doar muzica buna.

Tot in 2008, dupa un set mixat impreuna, Loco Dice s-a declarat fascinat de talentul conationalilor, motiv pentru care i-a invitat sa se alature familiei Artist Alife. De acolo pana la Desolat, a ramas doar pasul pe care l-au facut deja, cel mai recent release,’Tribute’, fiind deja lansat si ascultat. Premii, seturi, releasuri, remixuri, o paleta intreaga ce raspunde la numele de Livio & Roby. Si multe picioare obosite, in jurul lumii.

INTRARE : 20 LEI – 22:00 – 24:00
30 LEI – dupa 24:00
Informatii si Rezervari la 0729 292 610

livio-roby-xs-6nov2010

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top