Evenimente

J&B PartyStarter @ XS Club Iasi, 18 martie


Vineri 18 martie 2011 in XS Club, J&B are deosebita placere de a va invita incepand cu ora 23:00 la un nou concept de petreceri numit “You are the PartyStarter”.
Vrei sa ajungi un partystarter expert? Ai ajuns exact unde trebuie! J&B te pregateste pentru a face senzatie la fiecare petrecere.
Invita cei mai multi prieteni la party-ul J&B si castiga o rezervare V.I.P.
Bate ritmul cu J&B si creeaza-ti propria petrecere!
Urmareste filmuletele de la petrecerile J&B din tara si voteaza-l pe cel mai tare!

Turneu naţional pe BEAT-uri J&B în 6 oraşe din România
„Start a party” with „THE BEAT” ajunge în Iaşi

J&B, whisky-ul celor mai reuşite party-uri, porneşte în turneu naţional pe BEAT-uri antrenante, continuând tradiţia organizării celor mai surprinzătoare petreceri, într-o nouă campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. În 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat în aer petrecerea J&B din Braşov, urmând alte 5 săptămâni de turneu în Constanţa, Iaşi, Sibiu, Cluj şi Bucureşti.

invitatie-iasi

„Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde şi pentru oricine fiindcă orice party poate începe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadează de cum intrăm într-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: în casă, la birou, pe stradă, în club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne înconjoară: sunetul tastaturii, bătaia creionului pe birou, paşii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reuşite petreceri: BEAT-urile însoţite de atitudinea potrivită, bună dispoziţie, oameni şi băutura preferată. În a treia săptămână a turneului naţional J&B, BEAT-urile se aud în Iaşi, vineri, 18 martie, începând cu ora 23.00. J&B, warm up dance cu Ellie White şi un mix de genuri muzicale şi setup neconvenţional cu Sensor vor provoca participanţii la petrecerea J&B să intre în ritm.

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: A fost J&B Party @ XS Club Iasi, 18 martie | Blog Iasi4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top