Baruri / Cafenele

Madison Bistro & Lounge

Madison Bistro & Lounge Palas Mall

Adresa: Strada Palat nr.7A (Palas Mall Iasi)
Program: Zilnic intre 09:00 – 02:00
Contact: 0731 700 707
Web: www.madisonpalas.ro
Facebook: facebook.com/MadisonPalasIasi

Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru a petrece fiecare moment al zilei. Aflat în inima orașului, cu o priveliște impresionantă spre Palatul Culturii și grădina interioară din Palas Mall, Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru fiecare moment al zilei.

Madison Bistro & Lounge

Accentul este pus pe detaliile aflate într-o deplină armonie. Tavanul industrial lucrat manual și mobilierul chesterfield definesc un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, culorile calde și materialele catifelate au fost îmbinate pentru a crea o atmosfera caldă și primitoare, cu o capacitate de 120 de locuri în interior și 80 de locuri pe terasă.

În meniu se regăsesc feluri de mâncare atent preparate, cu ingrediente de o calitate superioară, pentru toate preferinţele culinare. De la startere diverse, supe aromate şi grilluri savuroase, până la salate cu specific internaţional, toate propunerile gastronomice se remarcă prin gustul desăvârşit.

Madison Bistro & Lounge

Cocktail-urile, cu și fără alcool, sunt pregătite cu multă creativitate pentru refresh-ul zilnic. O selecție fină de single malt-uri este menită să satisfacă și cele mai pretențioase cereri – Balvenie, Glenfiddich sau Johnnie Walker Blue Label.
Madison Bistro & Lounge este un concept destinat bunei dispoziții, o locație menită să lanseze un nou trend al timpului liber.

Madison Bistro & Lounge

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Madison Bistro & Lounge - Ia și click :: Iasiclick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top