Restaurante in Iasi

Nou in Iasi: Krud Braserie

Povestea Krud Braserie
Krud este un concept pe care îl asociem cu produsele românesti natural care pastreaza un gust autentic, fara adaosuri, ce provin de la colaboratori certificati, în special din zona Moldovei, dorind sa ajute la cresterea economiei locale promovând calitatea.

Adresa: Str. Dimitrie Ralet, Iasi, Romania
Contact: 0771 103 904;
Program: Zilnic 10:00 – 22:00;
Parcare: Da (in strada)
Web: https://krud.ro/

O gama variata de produse la bacania Krud
Preparatele din carne, lactate, legume si fructe de sezon, sucuri, dulceturi si sosuri naturale, sunt doar câteva dintre produsele care se regasesc pe rafturile noastre. Acestea se folosesc în preparatele servite din restaurantul Krud dar le puteti cumpara si pentru acasa.

Preparatele din carne sunt afumate natural, nu contin coloranti sau conservanti, iar carnea de vita este maturata cel putin 23 de zile. In Iasi nu sunt atat de multe restaurante care sa ofere clientilor sai carne maturata uscat, majoritatea folosind metoda de maturare în vid, Krud fiind primul restaurant care vine cu un concept nou ce ofera produse premium la un pret accesibil oferind carne de calitate cu provenienta romaneasca.

Si brânzeturile sunt pregatite natural si provin de la ferme de încredere. Gustul special si calitatea se regasesc si în zacusca si dulceata de casa, în mierea naturala sau în sucurile presate la rece si în cele pe baza de plante.

Te întâmpinam cu o varietate de bunatati românesti!

Specialitati culinare la Krud Braserie
Produsele românesti sunt puse în valoare si în preparatele culinare inspirate din bucataria traditionala si internationala, pregatite de maestrii nostri bucatari în bucataria Krud. Fiecare preparat este realizat corect in asa fel incat fiecare masa servita la Krud sa insemne o experienta in arta gusturilor deosebite.

Meniul Krud Braserie poarta semnatura a doi chefi talentati si pasionasi din Republica Moldova. Chef Petru Chicu este recunoscut la nivel international pentru arta sa culinara, iar Chef Ion Crihan a gatit pentru vedete mondiale printre care Beyoncé si Tina Turner.

Krud vine in ajutorul producatorilor locali dorind sa devina o piata unde pot sa-si vanda si sa-si promoveze roadele muncite.

Te invitam cu drag la masa!

Facebook Comments Box

10 Comments
To Top