Evenimente

Degustare de vinuri spumante @ Restaurant Krud, 23 Mai

Club Rotaract Iasi va invită miercuri, 23 mai începând cu ora 20:00 la evenimentul caritabil „Degustare de vinuri spumante” ce se va desfăşura pe terasa restaurantului Krud.

In cadrul acestui eveniment, oaspeții se vor delecta cu o gamă de vinuri spumanta marca Cricova, gustând în același timp şi din istoria, tehnologia si curiozitatile vinurilor spumante cu dr. ing. Cintia Colibaba , profesor în cadrul Universitatii Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi.

Scopul acestui eveniment este cel a îmbogăți „cultura gustativă” cu informații. prețioase despre vasta lume a vinului dar şi de a ajuta o tânără medic rezident, diagnosticată în 2010 cu o tumoră cerebrală benignă, pentru care a fost deja operată în Viena. Deşi medicii au asigurat-o că șansele de recidivă sunt minime, în urma unor simptome si a unor analize RMN, recidiva a fost confirmată şi o nouă operație efectuată. Din păcate tumora a recidivat şi a treia oară, iar Sabina Dorofte are nevoie de ajutor financiar pentru a se putea face bine. Aceasta are nevoie de circa 40.000 de euro pentru a putea fi operată la o clinică în Viena.

Cum poti şi tu ajuta? Accesul la eveniment se poate face doar pe baza unei donații în valoare de 40 de lei dacă biletul se achiziționează înaintea evenimentului, sau de 50 de lei în seara evenimentului.

Biletele pot fi achizitionate de la Cafeneaua Fika (lângă librăria Junimea, în Piața Unirii), sau în baza unei rezervări telefonice: 0771 103 904.

La finalul serii, participanții se vor delecta cu un delicios spectacol de Jazz.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top